Comisari ai Garzii Financiare, "imbolnaviti" brusc inainte de concediere

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 11:40 1622 citiri
Foto: presaonline.ro

Peste o suta de angajati din toata tara ai Garzii Financiare au intrat subit in concedii medicale dupa ce au aflat ca au picat examenele de evaluare si risca sa fie concediati.

De exemplu, in Dolj 9 comisari au picat examenul, iar jumatate au intrat in concediu medical. In judetul Gorj situatia este similara, dintre cei 11 comisari care au primit preaviz dupa ce au picat evaluarea, 6 s-au imbolnavit subit, informeaza Realitatea TV.

Sefii Garzilor Financiare judetene au inceput ancheta iar scandalul a ajuns pana la sediul central al ANAF, la presedintele Sorin Blejnar care ii ameninta pe falsii bolnavi.

"Au intrat in concedii de boala ca sa nu poata fi concediati, ori eu voi sesiza atat politia, cat si sefii de directii din tara sa mearga acasa sa vada. Daca nu sunt bolnavi, voi sesiza Ministerul Sanatatii si Casa de Sanatate. Eu cred ca sunt concedii de boala inchipuite si vor risca inclusiv o plangere penala. Cand vor veni vor primi avizul de eliberare din functie in mana", a declarat Blejnar.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News