Cine vrea sa lucreze la Guvern? Executivul a scos mai multe posturi la concurs - vezi daca te califici

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 20:09
6966 citiri
Cine vrea sa lucreze la Guvern? Executivul a scos mai multe posturi la concurs - vezi daca te califici
Foto: RFI

Anul 2014 a inceput bine la Guvern. Chiar daca peste 4.000 de bugetari au fost restructurati in anul care abia s-a incheiat, iata ca acum se fac angajari.

Potrivit site-ului oficial care anunta posturile libere ale guvernului, Ministerul Finantelor Publice are cele mai multe oferte pentru cei care isi cauta o slujba.

Astfel, Ministerul organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a noua posturi in cadrul Directiei Corpului de Control. Se cauta trei consilieri de clasa I cu grad profesional superior, doi consilieri cu grad profesional principal, trei experti de clasa I cu grad profesional asistent si un referent clasa III cu grad profesional asistent.

Guvernul a lansat un portal cu locuri de munca vacante in administratie

Calendarul concursului de angajare: pe 13 ianuarie 2014 este termenul limita de depunere a dosarelor, pe 28 ianuarie 2014 la ora 10:00 are loc proba scrisa, iar pe 31 ianuarie 2014 este interviul.

La Directia Generala de Ajutor de Stat tot din cadrul Ministerului de Finante se organizeaza un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Datele examenului de angajare: pe 15 ianuarie 2014 la ora 10:00 are loc proba scrisa, iar pe 20 ianuarie 2014 este programat interviul.

La Secretariatul General al Guvernului se cauta un expert, clasa I, cu grad profesional superior. Adica, se cer studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta si vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum noua ani.

La Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice se cauta sef serviciu la Serviciul Organizare, Gestionare Resurse Umane, Stabilire Drepturi Salariale si sef serviciu la Serviciul Achizitii.

De asemenea, in cadrul aceluiasi minister se organizeaza concurs de promovare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de sef serviciu - Serviciul Economic - AM POS MEDIU.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice cauta consilier evaluare-examinare, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Directiei Comunicare - Serviciul Comunicare, un expert clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Directiei pentru Descentralizarea Administratiei Publice - Serviciul Monitorizare Descentralizare si inca un expert clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Directiei pentru Reforma Administratiei Publice - Serviciul Reforma Institutionala.

La Ministerul Culturii se organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul Legislativ si Relatia cu Parlamentul.

Si la Inspectoratul Teritorial de Munca se cauta inspectori in mai multe judete.

A.C.

ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private: "Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private: "Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Asociaţia vieneză de protecţie a vieţii private NOYB a anunţat luni că a intentat un proces în Austria împotriva programului de inteligenţă artificială generativă, deoarece "ChatGPT...
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO
Miliardarul american Elon Musk a sosit duminică, 28 aprilie, la Beijing, într-o vizită neanunţată, unde va discuta cu autoritățile chineze unele aspecte legate de domeniul înaltei...
#angajari guvern, #angajari concurs posturi guvern, #posturi libere guvern, #angajari bugetari executiv , #anunturi locuri munca