Care a fost cel mai mare salariu oferit săptămâna trecută pe o platformă de recrutare din România

Duminica, 21 Noiembrie 2021, ora 13:21
6482 citiri
Care a fost cel mai mare salariu oferit săptămâna trecută pe o platformă de recrutare din România
Cel mai bine plătit job al săptămânii vine din domeniul IT FOTO Pixabay

O companie românească ce oferă servicii de dezvoltare software, aplicaţii mobile sau dezvoltare de algoritmi IA (inteligenţă artificială) recrutează un IT team lead, oferta salarială fiind de 3.200 de euro pe lună.

Compania are birouri în Bucureşti, Galaţi şi Brăila, dar job-ul este remote.

În top trei salarii în funcţie de domeniu, transmite bestjobs, săptămâna aceasta au fost un tehnician analiză electronică într-o fabrică din Cluj-Napoca, un manager de vânzări pentru o companie din Timişoara ce produce componente şi subansamble pentru diverse industrii (auto, aeronautică, utilaje) şi un analist procesare comenzi pentru o firmă din Bucureşti care oferă servicii digitale în domeniul ecommerce. În toate cazurile salariul este de 2.000 de euro pe lună.

Domeniile cu cele mai multe angajări săptămâna aceasta au fost contabilitate / financiar, IT, specialişti tehnicieni şi vânzări, iar Timişoara a rămas cel mai bun oraş pentru găsirea unui job.

Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost, potrivit bestjobs, o companie internaţională, cu centru de dezvoltare IT în Timişoara, ce oferă servicii de analiză şi cercetare de piaţă şi testare concepte produse.

Cele mai dorite domenii pentru locuri de muncă remote au fost săpătmâna aceasta IT, financiar / contabilitate şi marketing (eCommerce), iar job-ul cu cele mai multe aplicări, peste 250, a fost unul de contabil junior pentru un hypermarket cu magazine în marile oraşe din România.

Cele mai mari oferte şi cereri de job-uri au fost, ca de obicei în ultima perioadă, în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, în domenii precum financiar, IT şi specialişti / tehnicieni.

În schimb, cele mai slabe oferte şi cereri au fost în Zalău, Bacău, Suceava, Piteşti, Târgovişte, Baia Mare şi Piatra Neamţ, în domenii ca sector public, agricultură şi educaţie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#joburi, #angajari, #salarii, #domeniul IT , #oferte angajari