Cea mai mare retea de nepotism din orasul Iasi: 51 de familii sunt angajate in Primarie

Miercuri, 26 August 2020, ora 12:41
21022 citiri
Cea mai mare retea de nepotism din orasul Iasi: 51 de familii sunt angajate in Primarie
Mihai Chirica este primarul Iasului FOTO : Facebook/ Mihai Chirica

Mai multe functii cheie din Primria Iasi condusa de Mihai Chirica dar si din companii de stat sunt ocupate de persoane care ar avea lagaturi cu primarul. Presa locala vorbeste despre veri, cumetrii si amici ai edilului. Iar acestia, la randul lor, s-ar fi adus si familiile.

Astfel, secretara primarului, Ioana Turta, a evoluat spectaculos pe scara sociala. Este si membru CA la Ecopiata, iar din 2017 si-a angajat sotul la Servicii Publice. Anterior, intre 2013 si 2015, aceasta lucrase ca inspector la Directia de Asistenta Comunitara, din Primarie, scrie reporteris.ro..

Fosta directoare de la SPI, Luminita Salceanu, are nora, doi frati si o cumnata angajati in Primarie. Mihaela Tulica (vara de-a doua si cumatra a lui Chirica), fosta gardian la poarta, a fost pusa sefa la Control Urbanism.

Unchiul Ioanei Turta, asistenta primarului, este Victor Gavriluta. El este inspector la serviciul GIS Cadastru din Primarie. Si inca un amanunt, Victor Gavriluta are o sora, Doina, la Directia Economica si Finante Publice Locale (DEFPL).

Pastrati din "garda veche"

Gabriel si Lucia Gherghesanu au ramas in functie de pe vremea fostului primar. Gabriel Gherghesanu a fost numit recent drept cel care semneaza receptiile la proiectele imobiliare. Lucia este sef serviciu Buget.

Teodora Puiu este sef serviciu Financiar, cu un salariu in 2017 de aproape 75.000 de lei.

Stelian, sotul sau, lucreaza Servicii Publice. Fiul lor, Adrian, lucreaza la Directia de Asistenta Comunitara. Sotia acestuia, Mihaela, a lucrat la DEFPL.

Si lista continua. In total 51 de familii sunt angajate in Primarie, potrivit Reporter Iasi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#mihai chirica, #nepotism, #Primaria iasi , #oferte locuri munca