Ce motive are seful sa te dea afara

Joi, 16 Iunie 2011, ora 11:36 1945 citiri

Conduita la munca si chiar cea din timpul liber are consecinte puternice asupra jobului tau, una dintre cele mai drastice fiind chiar concedierea. Desigur, cu putina atentie, ai putea sa eviti cele mai multe dintre actiunile care i-ar putea calca pe nervi pe sefii tai si nu numai.

Iata cateva dintre cele mai des intalnite motive, prezentate de Business Insider, pentru care risti oricand sa iti pierzi jobul:

Rezultatele slabe.Companiile cauta si pastreaza oamenii cu performante cuantificabile, iar daca activitatea ta este sub nivelul mediu, vei deveni foarte curand o investitie prea mare intr-un rezultat ineficient, pentru companie.

Viata personala care acapareaza total cea profesionala. Nimanui nu ii place sa stea in prezenta unui om care se plange mereu, cu atat mai putin sa petreaca cel putin 8 ore muncind in aceste conditii. Nici macar cei foarte pasionati de activitatile din timpul liber nu sunt o companie placuta la munca si nici nu sunt apreciati de manageri.

CV cu informatii false. Chiar daca obtii jobul visat cu un CV inventat impecabil, in momentul incare sefii tai vor afla ca nu ai anii de experienta in companiile mentionate sau ca nu ai diplomele pe care pretindeai sa le ai, vei fi dat afara. Citeste mai multe despre Ce motive are seful sa te dea afara pe Business24.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News