Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cardul KKH - primul pas inspre asigurarea ta de sanatate gratuita in Germania

Marti, 04 August 2015, ora 15:43
10137 citiri
Cardul KKH - primul pas inspre asigurarea ta de sanatate gratuita in Germania

Pentru a te asigura ca sanatatea ta si a familiei tale este pe primul loc atunci cand incepi sa muncesti in Germania, trebuie sa isi iei toate masurile de precautie.

Echipa Infomunca.ro te informeaza ca parteneriatul cu Casa de Asigurari Medicale Obligatorii KKH din Germania este acum oficial. Astfel, orice persoana care doreste sa obtina un loc de munca in aceasta tara poate sa aplice pentru un card de sanatate gratuit, chiar inainte de ajunge in Germania.

Planuiesti sa iti gasesti un loc de munca in Germania, dar toate procedurile ti se par foarte complicate? Sau chiar mai mult, iti este frica pentru siguranta ta odata ajuns intr-o tara complet straina?

Ei bine, afla ca toate motivele tale de ingrijorare au un fundament logic, rational, iar punandu-ti astfel de intrebari, dai dovada de responsabilitate. Cu toate acestea, te incurajam sa nu faci niciun pas inapoi in procesul de cautare a unui loc de munca in strainatate.

Daca nu stii de unde sa incepi, dar vrei sa isi oferi tie si familiei tale siguranta si calitatea unui nivel de trai ridicat, poti opta pentru ofertele de angajari in Germania, oferite de portalul Infomunca.ro. O echipa motivata iti sta la dispozitie in fiecare zi pentru ca tu sa fii corect informat si sa ai acces la cele mai bune oferte de pe piata.

Ce este cardul de sanatate KKH?

Cardul de Sanatate KKH este un card oferit gratuit de catre societatea cu acelasi nume. Aceasta este cunoscuta pentru asigurarile de sanatate pe care le ofera in 110 centre de sanatate din Germania, inca din 1996.

Cardul KKH este gratuit si protejeaza orice persoana care munceste legal in Germania. Chiar mai mult: familia asiguratului este totodata acoperita de aceasta asigurare de sanatate, atata timp cat venitul individual al persoanei care necesita asistenta medicala nu depaseste 325 euro/luna.

Acest card este valabil pe o perioada nedeterminata, este personalizat si include fotografia fiecarui asigurat in parte. Daca sunteti in cautare de locuri de munca pe teritoriul Germaniei, echipa Infomunca.ro va poate asista in obtinerea acestui card, in mod gratuit, prin simpla completare a unui formular.

Cum obtin cardul de sanatate?

Pentru a obtine un card de sanatate gratuit, primul pas pe care trebuie sa il faci este gasirea unui loc de munca in Germania. Intra pe www.infomunca.ro, gaseste locul de munca ideal pentru tine si aplica. Dupa ce ai fost selectat, poti aplica pentru cardul de sanatate KKH, iar echipa Infomunca te va asista in acest proces.

Echipa Infomunca.ro

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#card sanatate Germania, #portal locuri munca Germania, #infomunca Germania , #locuri munca Germania