Află care sunt noutățile și avantajele pe care le aduce campania de brand de angajator Kaufland

Advertorial
Joi, 30 Septembrie 2021, ora 15:29
11282 citiri
Află care sunt noutățile și avantajele pe care le aduce campania de brand de angajator Kaufland
angajari FOTO: cariere.kaufland.ro

Kaufland vine zilele acestea cu o serie de noutăți pentru toți cei care sunt interesați de o carieră în cadrul rețelei, în contextul lansării unei noi campanii de brand de angajator „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”.

Noua campanie Kaufland spune povestea angajaților companiei „din interior”, astfel încât cei interesați pot intra în culisele Kaufland și pot afla mai multe despre activitățile curente, mediul de lucru și atmosferă, dar și despre micile momentele care fac zilele de lucru speciale alături de echipă. Toți cei prezenți în campanie au fost selecționați chiar de către campioana de handbal feminin Cristina Neagu pentru felul în care reușesc să îi motiveze pe cei din jur, să își îndeplinească cu zâmbetul pe buze responsabilitățile și să fie adevărați jucători de echipă. Totodată, ei sunt exemplul clar pentru mesajul pe care Kaufland vrea să îl transmită tuturor candidaților indiferent de domeniu de activitate - acela de a „Începe o carieră. Nu doar un job”, îndemnându-i astfel să își atingă potențialul și să înceapă să își construiască drumul profesional.

Noutăți pentru cei interesați de o carieră la Kaufland

O inovație pentru procesul de recrutare al candidaților se referă la introducerea asistentului virtual, KALA, care poate răspunde întrebărilor legate de mediul de lucru, beneficiile și oportunitățile pe care aceștia le pot avea în cadrul Kaufland. În plus, KALA îi poate ghida în mod interactiv pe candidați să își depună CV-ul pentru unul dintre rolurile care îi interesează, transformând procesul de aplicare într-unul mult mai facil.

În plus, de la 1 octombrie, retailerul va comunica salariul brut de pornire în anunțurile de recrutare, în vederea transparentizării nivelului salarial, pentru ca toți cei care își doresc să înceapă o carieră în cadrul Kaufland să fie de la bun început informați despre remunerația pe care o vor primi pentru activitatea pe care o vor desfășura.

Un alt motiv care i-ar putea determina pe cei în căutarea unui loc de muncă să se îndrepte către Kaufland este și certificarea Inspiring Employer, primită de curând, care vine ca o asigurare a faptului că la Kaufland vor găsi cele mai bune condiții, politici și proceduri de lucru. Premiul „Elite Shining Star” obținut de Kaufland reprezintă cea mai înaltă și mai prestigioasă distincție oferită de Inspiring Employer, la baza căreia stau 10 criterii de evaluare organizațională, precum: atragerea și retenția de talente, procesul de inducție a noilor angajați, recompense și recunoaștere, învățare și dezvoltare, carieră, transparență, diversitate și incluziune, bunăstarea angajaților, responsabilitate socială corporativă, sustenabilitate și brand de angajator.

Pe lângă un mediu de lucru plăcut, o echipă unită și un salariu corect, toți angajații Kaufland, au parte de mai multe alte beneficii. Printre acestea se numără zile suplimentare de concediu față de cele prevăzute legal, zile libere oferite pentru acțiunile de voluntariat, beneficii sportive și activități de relaxare.

Cei care vor să aibă parte de toate beneficiile de mai sus pot accesa cariere.kaufland.ro, pentru a aplica pentru rolul pe care și-l doresc în cadrul companiei și pentru a începe o carieră în domeniu.

Video-ul oficial al campaniei poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=FTjT0lTWNZc

Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Majorarea pensiilor de la 1 septembrie, după recalculare, deja pune presiune pe bugetul de stat.Și salariul minim pe economie urmează să fie majorat de la 1 iulie la 3.700 de lei brut. Însă...
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
#Kaufland, #cariere kaufland, #angajari Kaufland , #oferte angajari