7 semne ca urmeaza sa fii concediat

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 16:33
2713 citiri
7 semne ca urmeaza sa fii concediat

Daca esti evitat in mod constant de colegi si de sefi, daca iti sunt vanate cele mai mici greseli sau daca nu mai primesti sarcini noi de facut, este cazul sa-ti faci griji pentru jobul tau.

"Nu e cazul sa intri in panica, dar e mai bine sa vezi anumite semne din timp si sa incerci sa schimbi ceva", spune Rusty Rueff, director si expert in cariera la Glassdoor.com.

Consultantul in resurse umane a intocmit o lista de indicii care anunta concedierea. Daca sunt valabile si in cazul tau, nu mai sta pe ganduri, initiaza o discutie directa cu managerul tau si arata-i ca vrei sa muncesti mai mult si mai bine.

1. S-a produs o schimbare in atitudinea sefului in ceea ce te priveste. Nu este intotdeauna un semn decisiv, dar ar trebui sa te puna pe ganduri. Daca seful tau nu mai este la fel de prietenos ca in trecut, ci iti da mereu senzatia ca nu e multumit de prestatia ta, este cazul sa te gandesti daca nu s-a luat o decizie neplacuta in privinta ta.

2. Ai prea mult timp liber dintr-o data. Cel mai obisnuit comportament al unui manager care stie ca urmeaza sa fie concediat un angajat este sa-l evite in mod constant. Un alt comportament tipic este sa nu-i mai dea sarcini noi de facut.

Citeste mai mult despre 7 semne ca urmeaza sa fii concediat

pe Realitatea.net.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#semne concediat, #concediere firma salariati, #angajati concediati semne , #concedieri