Ce s-a ales de concurenta care a participat la Vocea României însărcinată în nouă luni

Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 20:41
6281 citiri
Ce s-a ales de concurenta care a participat la Vocea României însărcinată în nouă luni
LIZ FOTO facebook

Luiza Cobori - LIZ, așa cum este cunoscută în lumea showbiz-ului românesc - este concurenta de la Vocea României care a reușit să aducă emoție printre jurați, fiind însărcinată în nouă luni, în momentul în care a participat la blinduri.

LIZ a interpretat piesa „Mad About You” și a reușit să întoarcă două scaune. Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt cei doi jurați care au încercat să o convingă pe LIZ să vină în echipa lor. Parcursul lui LIZ la Vocea României a continuat în echipa lui Tudor Chirilă, cu care a ajuns până la dueluri, fiind la acel moment însărcinată deja în nouă luni.

De la momentul Vocea României, în 2018, până în prezent, cariera lui LIZ a continuat pe scenă, atât pe plan muzical, cât și în domeniul teatrului. Artista a compus și a lansat o serie de melodii, a scris, în paralel, versuri pentru piese dedicate copiilor, a jucat într-un musical cunoscut, iar acum lucrează la un nou proiect muzical inedit.

De la agent imobiliar la actriță și concurentă la cel mai mare show de muzică de la TV

LIZ a avut un parcurs foarte diversificat, dar și complex, de-a lungul timpului. Originară din Pucioasa, Dâmbovița, LIZ a crescut cu muzica în jurul ei. Nu pentru că ar fi luat lecții de canto ori pentru că părinții ar fi susținut-o spre această zonă, ci pentru că reușea, de fiecare dată, să își creeze contextul necesar pentru a cânta.

„Tot timpul găseam prilej să cânt, fie la câte o serbare, fie la un altfel de eveniment. Într-un an, i-am provocat pe colegii mei să facem o acțiune caritabilă și ne-am dus pe la toate magazinele din Pucioasa să strângem bani pentru o casă de copii din zonă. Le-am propus să facem un spectacol de teatru pentru ei, să le cântăm și să le dăm cadouri. Acum, uitându-mă în urmă, mă gândesc că poate a fost și o acțiune pentru mine, pentru că voiam să-mi construiesc un context în care să joc și să cânt”, a povestit LIZ.

În ciuda pasiunii ei pentru muzică și teatru, ajunsă la finalul liceului, LIZ a ales Facultatea de Jurnalism, în București. Acesta este momentul în care s-a angajat în TVR, ca „om bun la toate”. Facultatea de Jurnalism nu s-a dovedit a fi alegerea potrivită pentru LIZ, motiv pentru care a acordat o șansă și drumului pe care mama sa a ghidat-o. Prin urmare, a dat admitere și a intrat la o facultate de marketing.

Această rătăcire a lui LIZ de la o zonă profesională la alta are legătură cu faptul că nu simțea că are o voce suficient de bună pentru a se îndrepta spre Conservator. Ulterior, LIZ a renunțat și la marketing, nefiind o zonă cu care rezona. Facultatea de Actorie a fost următoarea alegere din viața ei, fiind și cea la care a rămas. În paralel, LIZ a ales un nou job, cel de agent imobiliar, în speranța că este o variantă ideală atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al programului, în contextul noului statut de studentă la Teatru.

Actoria și muzica au avut mereu un loc în viața artistei, separat sau împreună, însă, din momentul în care a început să joace pe scenă, i-a fost clar că cele două talente ale ei se împletesc și se completează reciproc.

Când a născut primul copil, pe Ștefan, un băiețel în vârstă de 9 ani, acum, LIZ activa deja ca actriță, de doi ani. Odată cu nașterea primului copil, a decis să facă o pauză în carieră, pentru a se dedica în totalitate micuțului. În cele din urmă, în ciuda sentimentului că o să piardă momente importante din viața lui Ștefan, a ajuns la concluzia că un copil este fericit atunci când părinții lui sunt fericiți. Astfel, LIZ a revenit la dragostea ei din copilărie: teatrul.

Decizia de a participa la Vocea României a venit chiar după un spectacol de teatru. După fiecare piesă, artista rămânea într-o sală de repetiții plină cu oglinzi, cu o acustică bună, unde cânta tot ce îi trecea prin minte. Așa a fost auzită de o prietenă, care a și îndrumat-o, de fapt, să-și găsească încrederea de care avea nevoie pentru a participa la Vocea României.

Dragostea pentru muzică nu s-a oprit la Vocea României. LIZ a continuat să cânte și să compună, așa că până în prezent a lansat două piese originale, „Muzica din liniștea mea” și „Cadou de Cărciun”. În același timp, LIZ a compus versuri pentru mai multe cântece pentru copii, iar în prezent lucrează la un proiect de coveruri care se va concretiza printr-o serie de concerte live. De asemenea, de-a lungul timpului, LIZ a fost parte din mai multe proiecte televizate.

Vera Rosalia, fetița care a fost cu mama ei la Voce, chiar din burtică

LIZ era însărcinată cu al doilea copil, Vera, când a participat la Vocea României, iar pasiunea pentru muzică se pare că s-a transmis și către fetiță. Acum în vârstă de 3 ani, Vera obișnuiește să cânte prin casă toate piesele pe care le aude la desene animate.

De altfel, încă de când era în burta mamei, Vera a știut când să-și ia timp doar pentru a o asculta pe mama ei. Deși foarte activă, în mod natural, fetița a fost liniștită atunci când mama ei a urcat pe scenă la Vocea României și i-a dat, astfel, calmul de care avea nevoie pentru a-și duce la bun sfârșit momentul artistic.

Prezența Verei în lumea artelor nu s-a oprit la participarea, încă din burtică, la Vocea României. Când Vera a împlinit patru luni, LIZ a hotărât să se întoarcă pe scenă, fiind parte din musicalul „We Will Rock You”, semnat de Răzvan Mazilu. Prezentă cu LIZ la repetiții era necontenit și Vera, pe care o alăpta. Astfel, aceasta a fost, din nou, parte dintr-o echipă importantă și, implicit, parte din viața profesională a mamei sale.

Mai mulți copii ucrainieni, care fuseseră transferați cu forța în Rusia, s-au întors la familii. Kievul estimează că 20.000 de minori au fost deportaţi
Mai mulți copii ucrainieni, care fuseseră transferați cu forța în Rusia, s-au întors la familii. Kievul estimează că 20.000 de minori au fost deportaţi
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat miercuri, că şaisprezece copii ucraineni care fuseseră "transferaţi cu forţa în Rusia" au fost "reuniţi cu familiile lor", după ce...
Românii care își ajută părinții cu bani. Ce sume cheltuie: "Vreo 2.000 de lei pe lună. Iarna le dau mai mult"
Românii care își ajută părinții cu bani. Ce sume cheltuie: "Vreo 2.000 de lei pe lună. Iarna le dau mai mult"
Mulți tineri fac față cu greu cheltuielilor cotidiene și sunt sprijiniți financiar de părinți. Aceștia fie le oferă diferite sume de bani, fie le cumpără casă sau mașină. Ajutorul...
#Liz, #Luiza Cobori, #cintareata, #muzica, #cariera, #copii , #stiri muzica