USL: Cand ai majoritate covarsitoare, nu-ti poti ascunde incompetenta

Joi, 24 Mai 2012, ora 21:37
2621 citiri
USL: Cand ai majoritate covarsitoare, nu-ti poti ascunde incompetenta
Foto: liviunegoita.ro

PDL Sector 3 ar trebui sa nu mai raspunda in locul actualului primar, Liviu Negoita, pentru ca, "din aroganta", nu a reabilitat termic blocurile din acest sector al Capitalei, ci ar trebui sa-l lase pe edil sa-si asume "barbateste" actiunile intreprinse, potrivit USL.

"In legatura cu acuzatiile reprezentantilor PDL Sector 3 referitoare la hotararea Primariei Sectorului 3 privind reabilitarea termica a blocurilor, Departamentul de Comunicare al PSD Sector 3 a fost abilitat sa transmita urmatorul drept la replica:

Recomandam pe aceasta cale PDL Sector 3 sa nu mai raspunda in locul lui Liviu Negoita, ci sa-l invite pe acesta sa-si asume barbateste actiunile pe care le-a intreprins. Absenta sa din dezbaterea publica este deja ingrijoratoare, iar cetatenii, care vor sa auda de la domnia sa un ultim cuvant, vor fi inca o data deceptionati", se arata intr-un comunicat al USL remis, joi, Ziare.com.

PDL: Robert Negoita ii minte pe locuitorii Sectorului 3

"Intelegem perfect profunda ingrijorare a PDL Sector 3 fata de problema reabilitarii blocurilor, mai ales ca aceasta problema este una cu adevarat prioritara, dar din aroganta PDL Sector 3 nu a fost in stare sa o sesizeze la timp. De altfel, dupa cum rezulta chiar din comunicatul transmis de PDL Sector 3, ea a fost pusa pe ordinea de zi a Consiliului Local abia anul acesta, din motive pur electorale.

Inainte de a se erija in purtator de cuvant al Primariei Sectorului 3, organizatia PDL Sector 3 ar fi trebuit sa-l traga la raspundere pe primarul Liviu Negoita si pe consilierii PDL pentru ca, prea mult timp, au ignorat complet prioritatile cetatenilor din Sectorul 3.

Domnul Liviu Negoita dispune inca, in Consiliul Local al Primariei Sectorului 3, de o majoritate covarsitoare PDL, care ar fi putut lua, la timp, orice decizie ar fi dorit. In aceste conditii, a imputa consilierilor PSD, aflati in minoritate, lipsa de initiativa si de raspundere a primarului Liviu Negoita si a consilierilor PDL este un act irelevant, dar nu mai putin jenant", potrivit documentului citat.

PDL: Robert Negoita ii minte pe locuitorii Sectorului 3

Dreptul la replica al celor de la USL vine dupa ce reprezentantii organizatiei PDL Sector 3 l-au acuzat pe Robert Negoita, candidatul USL pentru Primaria Sectorului 3, ca "ii minte pe locuitorii Sectorului 3", cu privire la reabilitarea termica gratuita, deoarece nici macar consilierii USL nu isi doresc acest lucru.

In sedinta comisiei pentru administrarea domeniului public din sectorul 3, din data de 2 februarie 2012, precum si in sedinta de consiliu local sector 3 din data de 29 martie 2012, consilierii PSD au votat impotriva preluarii cotei de 20% din cheltuieli aferente asociatiilor de locatari, la bugetul primariei, se arata intr-un comunicat remis joi Ziare.com.

Robert Negoita promite reabilitarea termica gratuita a tuturor blocurilor din sector

"Aceasta este dovada clara a minciunii lui Robert Negoita si a asa-zisului sau program pentru sectorul 3. Consilierii PSD care au votat impotriva se regasesc si pe noile liste ale USL existand toate premisele ca ei sa fie consecventi cu votul exprimat si in viitor, in pofida intereselor cetatenilor sectorului.

Cei care au votat in favoarea cetatenilor si au validat hotararea de consiliu sunt consilierii PDL. Astfel, primele 62.000 de apartamente vor putea fi reabilitate pe bani publici si fara nicio contributie a locatarilor. Cu alte cuvinte, PDL face si aduce probe ca a facut un bine pentru cetateni, iar USL promite si minte!", se mai arata in comunicatul PDL Sector 3.

A.T.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#USL PDL sector 3 Liviu Negoita, #Liviu Negoita asume barbatest, #Robert Negoita Liviu Negoita Primarie sector, #alegeri locale 2012 , #primar sector 3