Liviu Negoita: Ponta s-a pozat de gat cu cel care vrea sa-mi fure identitatea

Joi, 07 Iunie 2012, ora 14:01 5979 citiri
Foto: B1 Tv

Liviu Negoita, candidatul PDL la Primaria Sectorului 3, acuza o "campanie mizerabila" pe care o desfasoara USL.

"Nu se poate sa vezi un premier cum este Ponta, impreuna cu domnul Antonescu, pozat de gat pe panouri prin Sectorul 3, cu candidatul lor care a incercat sa-mi fure identitatea. Nu pot sa inteleg de ce USL ii sustine pe evazionisti", a spus Liviu Negoita, intr-o conferinta de presa.

Edilul a mai acuzat ca, de doua luni, niste "asa-zisi jurnalisti" il urmaresc in permanenta.

Alegeri Locale 2012

"De doua luni de zile, zi de zi, noapte de noapte, am o masina de asa-zisi ziaristi dupa mine: ca merg la mama, la Primarie sau la sport, am o masina dupa mine non-stop. Am reclamat la politie, mi-au zis ca daca sunt ziaristi au dreptul sa desfasoare o investigatie jurnalistica. A fost insa o campanie de intimidare de la USL si, din fericire, noi nu am cazut in plasa", a adaugat democrat-liberalul.

Acesta a dat lamuriri si despre acuzatiile pe care i le aduce contracandidatul sau din USL, niste "nimicuri si mizerii".

Alegeri Bucuresti 2012

"In loc sa slujeasca intereselor cetatenilor, ei (membrii USL - n. red.) vor sa ajunga la putere cu aceste minciuni. Nu am alte bunuri decat cele din declaratia mea de avere, aceasta este publica si poate fi consultata oricand", a incheiat Liviu Negoita.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News