Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liviu Negoita: Nu exclud o eventuala candidatura la presedintie

Joi, 23 Mai 2013, ora 15:38
1711 citiri
Liviu Negoita: Nu exclud o eventuala candidatura la presedintie
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele PDL Liviu Negoita a declarat, joi, ca nu exclude intrarea sa in competitia interna a partidului pentru desemnarea candidatului pentru presedintia tarii.

"Nu exclud intrarea mea in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la presedintie. Orice lider al partidului nu se poate sa nu ia in calcul o astfel de competitie interna", a spus Liviu Negoita.

Liviu Negoita a mai spus ca "il onoreaza gandurile si aprecierea" colegului sau de partid Theodor Stolojan, care il recomanda pe Negoita pentru competitia interna din partid pentru desemnarea candidatului la presedintie.

"Vom face o analiza si vom vedea cine sunt cei potriviti", a adaugat Liviu Negoita. Europarlamentarul Theodor Stolojan declara ca nu vrea sa participe la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintie, el apreciind ca Liviu Negoita si Emil Boc ar trebui sa participe la cursa interna.

Intrebat daca ar fi interesat sa intre in cursa interna pentru Cotroceni, Theodor Stolojan a raspuns: "Nu, eu voi dori sa-mi continui mandatul la Parlamentul European, dar aceasta, sigur, depinde de hotararea partidului.

Stolojan: Nu voi participa la alegerile interne pentru Cotroceni. Negoita sau Boc, mai potriviti

Eu cred ca in Partidul Democrat Liberal putem gasi deja persoane mai tinere, ma refer... varsta care au dovedit ceva... undeva 40-50 de ani, care sa poata sa participe la aceasta competitie. Eu anul acesta implinesc totusi 70 de ani si cred ca e randul acestei generatii, undeva intre 40 si 60 de ani, care sa aspire la o asemenea functie".

"Eu cred ca partidul va avea intelepciunea sa declanseze aceasta competitie interna si sa vedem intai rezultatele competitiei", a adaugat europarlamentarul democrat-liberal.

Legat de cine ar trebui sa participe la alegerile primare din PDL pentru Cotroceni, Theodor Stolojan a precizat ca sunt "foarte multi oameni in Partidul Democrat Liberal care au performat in mod deosebit in functiile de exemplu de primar de capitale de judet, de sectoare ale municipiului Bucuresti".

"Ma refer si la Sectorul 3, avem oameni care au performat foarte bine in functiile de ministri", a continuat el. Intrebat daca se refera la Liviu Negoita si Emil Boc, deputatul european a raspuns: "Categoric, categoric!".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Liviu Negoita candidat presedintie, #Liviu Negoita competitie interna PDL Cotroceni , #PDL
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
V
valencia
rank 1