Liviu Negoita: Candidatul PSD are interesul doar de a minti si a manipula

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 23:07 2614 citiri
Foto: EVZ

Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, a raspuns joi acuzatiilor aduse de candidatul PSD Robert Negoita la adresa sa, precizand ca acesta si-a manifestat interesul fata de problemele cetatenilor doar in ultimele saptamani, alegand sa minta si sa manipuleze.

Liviu Negoita a explicat intr-un comunicat de presa ca administratia locala a ajutat in perioada 2004-2012 peste 180.000 de persoane care s-au confruntat cu dificultatile vietii, acordand ajutoare sociale celor indreptatiti.

"Candidatul PSD nu s-a informat. Pentru ca nu este interesat de rezolvarea problemelor locuitorilor din sectorul 3. Interesul lui manifestat vizibil in ultimele saptamani este doar de a minti si a manipula cetatenii si de a calomnia repetat, fara probe, pe primarul in functie, Liviu Negoita", arata un comunicat emis de autoritatea locala.

Liviu Negoita sustine ca, daca contracandidatul sau si-ar fi manifestat "o minima aplecare" spre problemele locuitorilor din sectorul 3, ar fi aflat ca mare parte a acestor probleme au fost deja rezolvate in mandatul sau.

"Daca s-ar fi documentat, ar fi aflat ca baza legala prin care persoanele varstnice, veteranii de razboi sau persoanele cu dizabilitati sunt ajutate de Primaria Sectorului 3 este votata si asumata de Consiliul Local", se mai scrie in comunicat, unde se precizeaza si hotararile de Consiliu Local prin care au fost acordate diverse ajutoare sociale pentru persoane varstnice si alte categorii sociale din sectorul 3.

Primarul in functie Liviu Negoita il informeaza pe candidatul PSD ca in acesti patru ani de mandat au fost acordate ajutoare pentru incalzirea locuintei, tichete sociale, ajutoare de urgenta, sprijin financiar pentru constituirea familiei (200 euro de familie in perioada 2007 - 2010), ajutoare financiare pentru veteranii de razboi, totalul acestor beneficiari fiind de peste 180.000 de persoane (copii si adulti).

Candidatul USL la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca va depune in perioada urmatoare o plangere penala la DNA impotriva primarului sectorului, Liviu Negoita, pentru faptul ca acesta "isi face campanie electorala pe bani publici". El a anuntat, totodata, ca va sesiza si Curtea de Conturi.

Robert Negoita a sustinut ca primarul in functie isi face campanie electorala pe bani publici prin acordarea unor ajutoare sociale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News