Liviu Negoita a primit de ziua lui o banca de lemn de la PSD

Joi, 22 Martie 2012, ora 18:12
1838 citiri
Liviu Negoita a primit de ziua lui o banca de lemn de la PSD
Foto: Arhiva

Liviu Negoita a implinit joi 50 de ani, el primind de la colegii din PDL felicitari, insa nici pesedistii nu l-au uitat, mai multi tineri oferindu-i o banca de lemn pentru a demonstra costul exorbitant pe care primarul sectorului 3 l-ar plati pentru amenajari.

Negoita a fost prezent in Primarie de ziua sa. El i-a invitat la o mica discutie pe jurnalistii care venisera pentru evenimentul anuntat de PSD cu o seara inainte. "Muncesc! Sunt impreuna cu colegii. Dintr-un punct de vedere este o zi normala la primarie, dintr-un alt punct de vedere este o zi speciala avand in vedere ca azi fac 50 de ani. Este o varsta in viata unui barbat si trebuie sa luam ceea ce este mai frumos dintr-o astfel de aniversare", a declarat Negoita.

El a marturisit ca, desi a primit doar "cadouri simbolice", importante sunt "sentimentele pe care le nutresc prietenii pentru tine".

Liviu Negoita mai declara ca s-a pregatit de campanie si este multumit ca a facut ceea ce trebuia, iar oamenii sunt si ei multumiti, chiar daca adversarii spun altceva. "Eu sunt multumit, pot sa spun ca pentru acest petec de pamant - numit sector 3 - am facut ceea ce trebuia si am satisfactia ca daca in toata tara asta s-ar face ceea ce trebuie pentru administratia publica locala, Romania ar arata mai bine, eu sunt multumit", a completat Negoita.

In fata primariei sectorului 3, mai multi tineri social-democrati au mers sa-i faca primarului un cadou cu talc: o banca pentru parc pentru a demonstra ca pentru un asemenea obiect primaria lui Negoita plateste nu mai putin de 900 lei, iar pentru montat 6000 lei. Pentru a compara ce se poate face cu acesti bani, tinerii pesedisti au spus ca 7000 lei ar da pe carti pe toata perioada facultatii, iar cu aceeasi bani, ar cumpara abonamente pentru transport pentru cinci ani, au mai sustinut ei.

In acest context, tinerii Social Democrati si-au aratat nemultumirea de modul in care se cheltuiesc banii publici, ai lor si ai parintilor lor. Pe langa banca, pesedistii au mai adus si o diploma "Pentru cel mai corupt PRIMAR". Acestia au mai adus mai multe pancarte si au scandat "Hai Livache fa-ti curaj si apari in peisaj!".

Cu toate acestea, ei nu au putut intra in biroul lui Negoita deoarece, dupa spusele functionarilor, edilul "este intr-o sedinta". Banca, diploma si pancartele au ramas in fata primariei in speranta ca dupa "sedinta", primarul Negoita le va lua.

Sunt indicii insa ca Negoita nu a gustat gluma adversarilor politici. Astfel, inainte ca acestia sa ajunga, primarul a declarat presei pe care o invitase pentru cateva momente ca sta de vorba cu oricine doar "daca lucrurile sunt civilizate" si nu ar vrea ca in aceasta zi speciala pentru el, unii sa amestece "chestiuni politice".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Liviu Negoita 50 ani, #Liviu Negoita banca lemn, #Negoita banca lemn PSD , #PDL