Liviu Pop spune ca PSD nu va boicota referendumul: Asteptam cu deosebit interes intrebarea

Joi, 05 August 2021, ora 17:212149 citiri
Liviu Pop spune ca PSD nu va boicota referendumul: Asteptam cu deosebit interes intrebarea
Foto: Arhiva Facebook/ Liviu Marian Pop

Senatorul PSD Liviu Marian Pop spune ca social-democratii asteapta "cu deosebit interes" intrebarea de la referendumul pentru Justitie si precizeaza ca partidul nu va boicota consultarea populara.

"Nu ignoram deloc referendumul si asteptam cu deosebit interes intrebarea de la acest referendum. De doi ani de zile gandeste presedintele statului la o intrebare, inseamna ca e o treaba serioasa", a declarat Pop pentru RFI Romania.

El a mai precizat ca PSD nu ii va indemna pe alegatori sa boicoteze referendumul.

"Doamne fereste! PSD-ul nu a boicotat niciodata. Mai mult, daca ne aducem aminte, atunci cand am chemat oamenii la vot, la referendumul pentru suspendarea presedintelui Basescu, chiar daca am facut-o sub tutela USL-ului si erau foarte multi implicati, singurul care a fost condamnat pentru ca a chemat oamenii la vot a fost Liviu Dragnea", a mai spus fostul ministru al Educatiei.

Referitor la decizia presedintelui Iohannis de a convoca acest referendum in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare, senatorul PSD a apreciat ca seful statului se afla in campanie, fiind "disperat sa prinda al doilea mandat".

Citeste mai multe despre Liviu Pop: PSD nu va boicota referendumul. Mare atentie cum va chema Iohannis lumea la vot pe site-ul RFI Romania.