Liviu Pop nu a observat vreun conflict intre Firea si Carmen Dan: Nu am vazut niciun atac, nu este niciun conflict

Luni, 03 Septembrie 2018, ora 20:49
3453 citiri
Liviu Pop nu a observat vreun conflict intre Firea si Carmen Dan: Nu am vazut niciun atac, nu este niciun conflict
Foto: Arhiva Hepta.ro

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, nu a observat niciun conflict intre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si ministrul de Interne, Carmen Dan, cu toate ca cele doua s-au atacat reciproc in ultimele zile.

"Nu este niciun conflict. Daca vrem sa discutam in spatiul public despre o forma neautorizata, nelegala, cred ca intindem foarte mult coarda. Acea forma de protest era legala sau nu? Nu era legala?", a afirmat fostul ministru, intrebat despre conflictul dintre Firea si Carmen Dan, inainte de a schimba subiectul evocand protestul din 10 august.

Intrebat totusi de ce a "iesit Firea cu acest atac", Pop a raspuns ca nu a vazut niciun atac, potrivit Digi24.

"Nu am vazut niciun atac. Lucrurile care s-au discutat in CEx e foarte bine ca s-au discutat, suntem o formatiune politica in care democratia este la cel mai inalt nivel. Despre ce s-a spus in spatiul public nu mai vreau sa comentez, ca deja s-au spus prea multe despre o demonstratie ilegala", a explicat fostul ministru.

Intrebat daca Gabriela Firea ar trebui sa ramana la conducerea PSD Bucuresti, in contextul in care CExN al PSD a stabilit sa se organizeze alegeri pentru functia de presedinte in 11 organizatii judetene conduse de lideri interimari, inclusiv organizatia PSD Bucuresti condusa de Firea, acesta a spus ca primarul general este presedinte interimar, si nu ales.

"Presedinte interimar este, presedinte ales, nu. Din cate stiu, dansa este presedinte la PSD Ilfov. Toti presedintii de organizatii locale sau judetene sunt alesi direct de membrii de partid", a raspuns Pop pentru Digi24.

De asemenea, chestionat daca ministrul de Interne Carmen Dan ar trebuie sa isi pastreze functia, Pop a raspuns "Ce-i cu chestionarul asta luni dimineata? Da, trebuie sa ramana (in functie - n.red.) . De ce nu?".

Amintim ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut sambata in cadrul sedintei CEX a PSD demisia ministrului de Interne Carmen Dan, pentru violentele de la protestul din 10 august. Solicitarea sa a fost supusa la vot dar a fost repinsa, Firea fiind singura care a votat pentru.

Ulterior, Gabriela Firea a dat o declaratie de presa in care a lansat atacuri foarte dure la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, si a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Liviu Pop conflict Firea Dan, #conflict Gabriela firea Carmen Dan , #stiri Liviu Marian Pop