Aberatia zilei: Un iepuras Playboy la Inspectoratul Scolar Arad?! Nu chiar ...

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 22:51
21708 citiri
Aberatia zilei: Un iepuras Playboy la Inspectoratul Scolar Arad?! Nu chiar ...
Foto: Facebook / Violeta Varga

Presa banateana a luat foc dupa ce jurnalistii de la Special Arad au publicat imagini incendiare cu noul inspector scolar Violeta Varga.

Jurnalistii aradeni scriu ca femeia, care la 1 septembrie era director adjunct la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva, a sarit top-top in doar o luna mult mai sus, in functia de inspector scolar pentru Management Institutional si Educatie Permanenta.

Conform sursei citate si a fisei postului, intre atributiile Violetei Varga intra aceea de a asigura "un mediu educational pacifist in randul elevilor, fara violenta, fara droguri". De asemenea, ea trebuie "sa sprijine si indrume viata asociativa a elevilor, sa coordoneze activitatea directorilor palatelor si cluburilor copiilor, sa coordoneze programe de perfectionare pentru cadrele didactice din domeniul educatiei sau in domeniul specific de activitate, sa transmita directiilor de specialitate propuneri de imbunatatire a activitatii in teritoriu (...) ".

Pe Facebook, Violeta Varga precizeaza ca a invatat la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, iar autorul articolului citat afirma ca ea ar fi de meserie logoped, un CV oficial nefiind de gasit pe Internet.

Tot autorul articolului sustine ca aceasta ar fi iubita fratelui prefectului de Arad, sustinut de PSD, fapt ce ar fi contribuit la numire.

Zilele trecute, noua inspectoare a participat alaturi de colegii ei la o "actiune de voluntariat" in localitatea Moneasa, care a fost "profund afectata de furtuna devastatoare din 17.09.2017", dupa cum scrie pe Facebook insusi inspectorul scolar al judetului, Anca Stoenescu (si ea devenita celebra, dar din alt motiv: ministrul Liviu Pop a numit-o in functie, desi anterior felicitase telefonic pe altcineva).

Sa va mai aratam si doua fotografii postate pe Facebook de inspectorul scolar Violeta Varga, alese din zecile de acelasi tip, ca sa va faceti o imagine:

Foto: Facebook / Violeta Varga

Bineinteles ca imaginile s-au raspandit ca focul in presa locala, ajungand in aceasta seara pana la Bucuresti. Inutil sa mai spunem ca internautii s-au lansat in comentarii fel de fel...

Din pacate, aceiasi jurnalisti de la Special Arad care au facut-o celebra pe noua inspectoare au fost si cei care au spart uriasul balon de sapun, dezvaluind ca fotografiile ar fi... photoshopate. Ei pun la dispozitie propriile imagini cu Violeta Varga - cele reale.

Foto: Special Arad (fotografii facute in aceeasi zi, una de jurnalisti, a doua postata pe FB de Varga)

Foto: Special Arad

Sa vedem cum va cataloga domnul Pop aceasta numire la ISJ Arad: o greseala, o eroare sau o aberatie?

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Violeta Varga inspector scolar Arad , #ministrul Educatiei