Un nou contract de 12,5 milioane de lei pentru TelDrum, încheiat cu Consiliul Județean Teleorman

Joi, 19 August 2021, ora 16:57 2762 citiri
Teldrum a câștigat un contract de întreținere a drumurilor din Teleorman FOTO Teldrum

Societatea TelDrum, despre care se spune că ar fi controlată de Liviu Dragnea, a mai făcut câteva contracte cu statul. Compania a primit 12.499.456 milioane de la Consiliul Județean Teleorman.

Este vorba despre câteva contracte de întreținerea curentă și periodăcă a drumurilor din județ.

Vorbim despre aproape 12,5 milioane de lei.

Compania a mai avut contracte cu CJ Teleorman. În august 2020, TelDrum a încheiat un contract cu Consiliul Judetean Teleorman pentru intretinerea pe timp de vara a drumurilor din partea de vest a judetului.

La finalul anului 2019, aceeași societate Tel Drum, aflată în insolvență și judecată pentru fraude europene, a câștigat un contract de 4,5 milioane de lei, aproximativ 1 milion de euro, de la comuna Beciu (Teleorman), care avea la recensământul din 2011 un număr de 1.641 de locuitori. Contractul viza proiectarea și construcția unui drum în lungime de de 4,2 kilometri, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

În 2020, Tel Drum a reușit să câștige patru contracte cu statul roman, în valoare totală de 136 de milioane de lei, comparativ cu șapte contracte, care se apropie de suma de 120 de milioane de lei, obținute în 2019, anul condamnării lui Liviu Dragnea, pe care procurorii DNA îl acuză că ar controla Tel Drum prin interpuși.

Majoritatea contractelor au fost semnate cu Consiliul Județean Teleorman, condus acum de Adrian Ionut Gâdea, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, care i-a luat apărarea fostului lider PSD după condamnare. Înaintea lui Gâdea, instituția a fost condusa de Danut Cristescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News