Stefan Caramitru explica incidentul cu fiul lui Dragnea: Sotia lui ne-a persiflat. Noi am reprosat asocierea cu PSD

Marti, 25 Septembrie 2018, ora 08:40
14875 citiri
Stefan Caramitru explica incidentul cu fiul lui Dragnea: Sotia lui ne-a persiflat. Noi am reprosat asocierea cu PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Stefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis, luni seara, printr-un comunicat de presa, ca in urma cu zece zile a avut un incident verbal minor cu Valentin Dragnea, pe strada pe care locuiesc amandoi, el spunand ca sotia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni.

Stefan Caramitru precizeaza ca locuieste pe aceeasi strada cu familia Dragnea, in Cotroceni, insa nu se cunosc.

"Intr-adevar, in urma cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor in trafic pe strada unde locuiesc (masina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada in care se aflau - ulterior am aflat - Valentin Dragnea si sotia acestuia, condusi de un sofer).

Am claxonat pentru a semnaliza prezenta noastra si intentia de a avansa, moment dupa care pasagerii au coborat din masina. In acel timp a avut loc o altercatie verbala cu doamna Dragnea, moment in care dl. Dragnea a plecat in graba si a intrat in curtea imobilului.

Sotia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganta, iar noi am reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni", afirma Stefan Caramitru.

El spune ca i-a fost greu sa nu reactioneze la un atac verbal, in special dupa experienta avuta in noaptea de 10 august impreuna cu cei apropiati, in Piata Victoriei. De asemenea, Stefan Caramitru afirma ca incidentul s-a aplanat dupa cateva minute, ca nu a comunicat nimanui despre cele intamplate si nici nu a mai avut vreo discutie cu familia Dragnea.

"Dupa cateva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni, nu am comunicat acest incident la terti, si nu a mai avut loc nicio discutie cu familia Dragnea.

Pana in acest moment nu am fost informati oficial din partea organelor competente privind existenta unei plangeri cu privire la aceasta altercatie verbala si sunt foarte surprins de informatiile care se vehiculeaza in presa, mai ales ca nu am fost contactati pentru a ne exprima un punct de vedere.

Sunt socat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presa, care mentioneaza 'agresiuni' din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate. Nu inteleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presa, nu imi doresc sa il alimentez inutil si nici nu inteleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic.

Daca intr-adevar exista o plangere penala cu privire la acest incident minor, vom raspunde oricaror solicitari din partea autoritatilor si vom furniza orice informatie necesara pentru stabilirea adevarului", adauga Stefan Caramitru.

In cursul zilei de luni, a aparut informatia potrivit careia Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, si sotia acestuia au fost agresati verbal pe strada, iar cel care i-ar fi amenintat pe cei doi este Stefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru.

Liderul PSD a spus, luni, ca, de fapt, fiul sau a fost agresat de mai multe ori, insa acum a decis sa depuna plangere. "A fost agresat de mai multe ori. In final s-a decis sa depuna plangere", a sustinut Liviu Dragnea, raspunzand la o intrebare a jurnalistilor.

Vezi si Dosar penal dupa ce fiul lui Dragnea a chemat politia pentru ca vecinii din Cotroceni i-au strigat mesaje anti-PSD

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Valentin Dragnea sotie scandal vecini, #Stefan Caramitru Valentin Dragnea , #PSD