Shhaideh, despre Dragnea: Preiau acest mandat de la singurul ministru adevarat al Dezvoltarii Regionale

Joi, 21 Mai 2015, ora 18:29
4734 citiri
Shhaideh, despre Dragnea: Preiau acest mandat de la singurul ministru adevarat al Dezvoltarii Regionale
Foto: Captura Youtube/Realitatea Tv

Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh, s-a declarat joi onorata sa preia mandatul de la predecesorul sau, Liviu Dragnea, despre care a spus ca este omul de la care a avut cel mai mult de invatat in materie de administratie publica.

"E o onoare pentru mine sa preiau acest mandat de la singurul ministru adevarat al Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale. (...) Preiau un minister pe care dl ministru Dragnea l-a organizat, avem strategie, avem viziune, avem programe. Responsabilitatea mea, si a echipei si a colegilor pe care ii am este sa continuam aceste proiecte. (...) Nu pot decat sa doresc tuturor acelasi spirit de echipa si daca ati crezut ca pana acum ati muncit mult, va asigur ca vom munci si mai mult", a spus Shhaideh, vizibil emotionata.

Invataturile lui Dragnea pentru fostii subalterni: Bucuria oamenilor sa va fie hrana sufleteasca

La randul sau, Liviu Dragnea a sustinut ca are mare incredere in Sevil Shhaideh si s-a oferit sa o ajute pe aceasta cu expertiza sa.

"Am foarte mare incredere in Sevil Shhaideh. O cunosc de foarte multi ani, am lucrat impreuna foarte strans in acest minister. Practic, ministerul nu are nicio necunoscuta pentru dumneaei. Sunt convins ca va avea puterea sa lucreze in minister si ca ministru, nu numai ca adjunct de ministru si cred ca va gestiona foarte bine lucrurile. (...) Oricand aveti nevoie de un sfat, eu sunt foarte aproape, aici, peste drum, la Parlament. Ne putem vedea daca aveti nevoie de un sprijin sau de un sfat", a afirmat Liviu Dragnea.

Dragnea dezminte ca e nasul viitorului ministru al Dezvoltarii

Intrebata ce calitate a avut Dragnea la cununia sa si daca il considera parinte spiritual, Sevil Shhaideh a replicat: "Martor. (...) El nu este parinte spiritual ca a participat la cununia mea. Dupa cum a mentionat domnul Dragnea, lucram impreuna de peste 15 ani. Intr-adevar, este omul de la care am invatat cel mai mult la nivelul administratiei publice".

Liviu Dragnea a admis ca "la acea cununie" au fost mai multi martori, inclusiv Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al CJ Constanta.

Noul ministru al Dezvoltarii a depus juramantul cu mana pe Coran. Ce i-a spus Iohannis

"Am fost multi martori si chiar putem sa depunem marturie ca lucrurile au fost in regula. Dincolo de rautatile care au aparut in presa (...), acolo am vrut toti prietenii d-nei ministru de la acea vreme sa fim prezenti la un moment fericit din viata dumneaei si ne-a oferit calitatea de martor. N-am fost nas. Daca ar fi fost ocazia, n-as fi refuzat", a explicat fostul ministru al Dezvoltarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Sevil Shhaideh preluare minister dezvoltare, #Sevil Shhaideh declaratii Dragnea , #ministrul Dezvoltarii Regionale