Raluca Turcan il acuza pe Liviu Dragnea de ipocrizie: Ataca multinationalele, dar fiul lui face afaceri cu ele

Marti, 21 Mai 2019, ora 22:00 7688 citiri
Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, il acuza pe Liviu Dragnea ca in timp ce ataca multinationalele la televizor familia lui face afaceri cu unele dintre ele.

"Va prezint astazi DOCUMENTE care dovedesc cum familia Dragnea prospera gratie unor afaceri agricole pe scara larga, aflandu-se in relatii comerciale cu multinationalele pe care, la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le ataca in fiecare zi pentru a mai pacali o data electoratul PSD", a scris marti pe Facebook Raluca Turcan.

Mai exact, deputatul PNL spune ca "o firma a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controleaza o suprafata de aproape 1.200 de hectare de terenuri agricole in judetul Teleorman", iar "firme puternice, multinationale, sunt cele care au finantat familia Dragnea sa lucreze pamanturile taranilor din Teleorman", spune Raluca Turcan.

"Cand sunt utile familiei, marile companii straine sunt bune, iar familia Dragnea continua sa prospere in Teleorman. Nu ar trebuie sa ne mire. Dragnea pentru Teleorman a inseamnat dintotdeauna saracie, dar Teleormanul pentru Dragnea a insemnat intotdeauna bogatie.

Ipocrizia lui Liviu Dragnea, dispretul fata de interesul celor multi, ca si populismul desantat sunt o nenorocire pentru aceasta tara", mai spune deputatul PNL.

Raluca Turcan posteaza, ca argumente, si trei documente:

- Un extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garantia pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafata de teren pe care aceasta firma detinuta majoritar de Dragnea Valentin Stefan o are in administrare.

- Actionariatul SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul ca Dragnea Valentin Stefan detine 80% din partile sociale.

- Un extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garantia pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul ca aceasta societate a primit finantare de la Cargill Agricultura - parte a holdingului international Cargill.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News