Povestea fostei sefe de la DGASPC Teleorman, care a fost condamnata de doua ori in dosarul lui Liviu Dragnea

Vineri, 06 Septembrie 2019, ora 08:0319071 citiri
Povestea fostei sefe de la DGASPC Teleorman, care a fost condamnata de doua ori in dosarul lui Liviu Dragnea
Foto: Facebook/ Liviu Dragnea

Fosta sefa a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, Rodica Milos, fosta Ogrinja, fosta Draghici, a fost condamnata definitiv la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual, pentru ca "sa se convinga de respectarea legii penale, iar pe viitor sa nu mai savarseasca alte fapte prevazute de legea penala".

Astfel motiveaza Curtea de Apel Bucuresti de ce a condamnat-o pe una dintre complicele lui Liviu Dragnea din dosarul Angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Initial, femeia fusese condamnata la Tribunalul Teleoman la plata unei amenzi penale, dar procurorii DNA au contestat decizia.

Ea a fost gasita vinovata ca a falsificat un raport de evaluare in cazul uneia dintre secretarele PSD care erau angajate fictiv la DGASPC Teleorman.

Prima condamnare

Este vorba de a doua condamnare primita de Rodica Milos, in acest caz. Ea a mai fost condamnata de Inalta Curte la 3 ani de inchisoare cu suspendare, dar pentru abuz in serviciu. Era o prezenta discreta in procesul care se desfasura la completul de 5 judecatori, deoarece atentia mass-media era atintita asupra lui Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News