PNL cere convocarea de urgenta a Camerei Deputatilor pentru inlocuirea lui Dragnea

Luni, 27 Mai 2019, ora 14:49 7900 citiri
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte, dupa ce acesta a fost condamnat definitiv la inchisoare.

"Plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte!

S-a facut dreptate, Liviu Dragnea va merge acolo unde ii este locul! Eliberarea Romaniei a inceput ieri la vot si continua astazi, cu aceasta decizie a ICCJ.

Conducerea Parlamentului ar trebui sa convoace in aceasta saptamana o sedinta in plenul Camerei Deputatilor pentru a alege un nou presedinte al Camerei. Este vital ca aceasta institutie esentiala sa isi poata recapata rolul firesc intr-o democratie, rol pe care Liviu Dragnea l-a subminat in mod constant pe tot parcursul mandatului sau", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, definitiv la 3 ani si 6 luni cu executare intr-unul dintre cele mai mediatizate procese din ultimii ani, cazul angajarilor fictive la Directia Copilului Teleorman. Este a doua condamnare definitiva a lui Dragnea dupa cea cu suspendare din Dosarul Referendumului. El urmeaza sa ajunga chiar azi la puscarie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News