PNL acuza PSD si ALDE ca au blocat motiunea simpla impotriva lui Toader: Dragnea mai are joi o misiune pentru el

Luni, 25 Februarie 2019, ora 19:08 5354 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, a anuntat luni ca parlamentarii coalitiei de guvernare au blocat o motiune simpla depusa impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader. Liberalii avertizeaza ca in sedinta de Guvern de joi ar urma sa fie adoptat un nou act menit sa ingenuncheze Justitia si sa-l scape pe Liviu Dragnea.

"Astazi, PSD si ALDE au blocat motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader! Conducerea Camerei Deputatilor, la ordinul expres al lui Liviu Dragnea, a incalcat inca o data Regulamentul. Astfel, motiunea pe justitie depusa de PNL impotriva lui Tudorel Toader a fost blocata nejustificat - nu se va dezbate si vota saptamana aceasta.

Articolul 188 din Regulament, pe care Dragnea l-a calcat in picioare, prevede foarte clar ca 'presedintele Camerei stabileste data dezbaterii motiunii simple, care nu poate depasi 6 zile de la inregistrarea acesteia'. PNL a depus motiunea miercurea trecuta, la mai putin de o zi dupa ce Tudorel Toader a semnat ordonanta care pune lacatul pe institutiile din justitie.

Lui Dragnea i s-a facut frica de oamenii care au iesit ieri in strada ca sa apere statul de drept si justitia independenta. Dragnea stie dimensiunea dezastrului din justitie provocat de ordonanta lui Toader si se asteapta ca deputatii sa voteze motiunea pe justitie. Liviu Dragnea l-a ascuns pe ministrul Tudorel Toader de votul parlamentarilor pentru ca mai are o misiune pentru el. Exista informatii clare ca in sedinta de Guvern de joi mai urmeaza un alt atac la justitie. Ingenuncherea justitiei mai are pasi de parcurs in slujba lui Liviu Dragnea!

Dragi romani, indiferent de convingerile politice pe care le aveti, indiferent de locul in care va aflati, indiferent de varsta, religia sau etnia dumneavoastra, Dragnea trebuie demis de urgenta", e mesajul postat pe Facebook de Raluca Turcan.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News