Liviu Dragnea nu primeste cadou o zi de libertate. Directorul penitenciarului i-a respins cererea UPDATE

Vineri, 25 Octombrie 2019, ora 18:2811594 citiri
Liviu Dragnea nu primeste cadou o zi de libertate. Directorul penitenciarului i-a respins cererea UPDATE
Foto: Bogdan Danescu/Mediafax/Hepta.ro

Se apropie ziua lui (28 octombrie) si Liviu Dragnea a cerut cadou... o zi de libertate.

UPDATE Conducerea penitenciarului Rahova a transmis ca directorul institutiei a respins cererea de eliberare a fostului presedinte al PSD, informeaza Digi24.

Amintim ca Liviu Dragnea este inchis la Rahova din 27 mai, zi in care instanta suprema l-a condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul Angajarilor fictive din Teleorman.

"Dupa aproape 5 luni de puscarie - mai bine zis 2 luni, fiindca minimum 3 luni sunt necesare pentru cunoasterea locului de detinere a celui care a suprimat, prin partidul pe care l-a condus, sistemul penitenciar si a tratat cu sfidare conditiile de munca ale politistilor din penitenciare, beneficiaza de permisiunea iesirii din penitenciar pentru 1 zi", a declarat, initial, Sorin Dumitrascu, liderul Federatiei Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor, pentru Mediafax.

Pe de alta parte, jurnalistul Ovidiu Oanta de la ProTV spunea ca lui Liviu Dragnea nu i s-ar fi acceptat solicitarea de permisie.

"Daddy nu pupa invoirea! Alarma falsa! Si-ar fi dorit! De duminica pana luni! Si nu doar el! Dar propunerea a fost respinsa! Si pentru ca alti detinuti au asteptat cel putin un an, nu 5 luni ca Dragnea, sa primeasca macar o zi de libertate!", scrie pe Facebook Ovidiu Oanta.

In ultimele zile, Dragnea a recurs la doua cai de atac extraordinare, prin care vrea sa scape de sentinta: o contestatie in anulare si un recurs in casatie. Ambele actiuni au fost depuse la ICCJ, dupa ce instanta suprema a publicat motivarea sentintei sale.

Citeste detalii - Dragnea a mai gasit o cale sa conteste condamnarea la inchisoare

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
cititoru
rank 5
In ziua aia libera sa i se redea si functia de bulibas