Dedicație pentru Liviu Dragnea pe TikTok, de la un celebru manelist: ”Auuuu, Liviu Dragneaaaa… Ne-a mărit salariileeeee” VIDEO

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 18:52 4405 citiri
Liviu Dragnea, îmbrățișat de manelistul Nikolas Constantin Mirel FOTO: captură Youtube FLORYNELL _98

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns din nou în atenția publică. De această dată, după o dedicație primită de la un manelist celebru care a ținut neapărat să îl îmbrățișeze, pe fostul șef al Camerei Deputaților.

Manelistul Nikolas Constantin s-a filmat într-un cadru privat cu fostul lider PSD, i-a făcut dedicații și l-a îmbrățișat. Imaginile au devenit virale pe TikTok, scrie Iasitvlife.ro.

„#liviudragneapsd șoc șoc șoc V-am promis eu chiar nu mint vă iubescccc în sfârșit l-am găsit”, a scris Nikolas Constantin Mirel pe TikTok.

„Salutare, dragii mei prieteni. Așa cum v-am promis… am mari emoții. Deci nu-mi vine să cred, lângă mine este domnul Liviu Dragnea. Dar s-a schimbat foarte multe lucruri, nu mai trebuie să anunțăm chestia aia pe care am spus-o până acum. Și vreau să spun doar atât: ”Auuuu, Liviu Dragneaaaa… pepereiiii… tag dârî, dârî, dag… Ne-a mărit salariileeeee”, a declarat manelistul în filmuleț, făcându-i și o dedicație.

În înregistrare, Nikolas Constantin Mirel îl ia în brațe și îl pupă pe cămașă, în dreptul inimii, pe Liviu Dragnea. Iar fostul lider PSD pare mândru și că se distrează pe cinste.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News