Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul pentru care fostul lider al PSD a plecat de acasă

Duminica, 05 Decembrie 2021, ora 17:04
22468 citiri
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul pentru care fostul lider al PSD a plecat de acasă
Irina Tănase și Liviu Dragnea FOTO Instagram/ Irina Tănase

Povestea de dragoste între Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (28 de ani) pare să se fi încheiat.

Dacă în urmă cu mai puțin de două luni fostul lider al PSD vorbea despre nuntă, acum nimeni nu mai e sigur că evenimentul va avea loc.

Dragnea s-ar fi supărat după ce un prieten i-a prezentat un filmuleț trucat cu iubita sa, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Click! Potrivit informațiilor apărute în presă, Irina l-ar fi înșelat cu fostul iubit.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit una dintre surse.

Persoana care a intervenit este foarte apropiată de Dragnea, astfel că acesta ține foarte mult cont de opiniile sale.

”Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a mai spus sursa citată.

Din primele informații, fostul lider al PSD nu a mai așteptat să afle și versiunea Irinei despre imaginile cu pricina: i-a trimis un mesaj și a plecat de acasă.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa Click!

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au mutat împreună anul acesta, după ce fostul lider al PSD a fst eliberat din închisoare, în 15 iulie. Casa a fost cumpărată de tânără, când iubitul ei a fost după gratii.

În octombrie, invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dragnea a vorbit despre mult așteptata nuntă cu Irina. ”Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a declarat Dragnea, la Kanal D.

Fostul lider al PSD a cunoscut-o pe Irina Tănase când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Dragnea. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. După divorțul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afișeze cu Irina.

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Liviu Dragnea, #irina tanase, #inselat, #PSD, #Dragnea nunta Irina nasi Olguta Manda , #stiri Liviu Dragnea
Comentarii
A
Atlantul
rank 1
Dragnea , vaxxineaz-o
A
Atlantul
rank 1
Dragnea a recunoscut o 100% deoarece in Romania Irinuca