Dragnea sare la gâtul lui Ciolacu după negocierile cu PNL: „Cel mai mărunt și ridicol personaj. Un pion cum e Cîțu l-a umilit”

Vineri, 19 Noiembrie 2021, ora 13:13 10457 citiri
Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea au ajuns să se atace aproape săptămânal FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a lansat vineri, 19 noiembrie, un atac dur la adresa actualului șef al social-democraților, Marcel Ciolacu, despre care afirmă că este „de departe, cel mai mărunt și mai ridicol personaj al acestor vremuri”.

Liviu Dragnea îl acuză pe actualul președinte al PSD că a „prăbușit cel mai mare partid al țării” și că l-a adus la mâna președintelui Iohannis.

„La ordine noi, declarații noi! Marcel Ciolacu este, de departe, cel mai mărunt și mai ridicol personaj al acestor vremuri. A prăbușit cel mai mare partid al țării și a arătat tuturor românilor care au votat PSD că nu dă doi bani pe votul lor (transformându-l într-un vot pentru protecția și viitorul lui Iohannis, pe față)”, a scris Dragnea pe Facebook.

Acesta din urmă e de părere că Florin Cîțu l-a „umilit” pe Marcel Ciolacu în cadrul negocierilor de ieri.

„Până și un pion politic de 7% cum e Cîțu l-a umilit ieri pe Ciolacu și PSD-ul lui cel nou, ieșind și spunând, victorios, că PNL a câștigat negocierile și va da primul premier.

Dacă Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și restul ar avea coloană vertebrală, ar dispărea din viața politică a României. Azi. Dar pentru că nu au, vom asista în continuare la un circ politic grotesc și, foarte curând, la un nou fiasco guvernamental care va îngropa țara. Pentru că realitatea este următoarea: România nu poate fi salvată și redresată de astfel de nevertebrate politice”, a conchis Dragnea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News