Liviu Dragnea pregătește primul interviu după ieșirea din închisoare. ”E apt de luptă!”

Miercuri, 18 August 2021, ora 18:40
3504 citiri
Liviu Dragnea pregătește primul interviu după ieșirea din închisoare. ”E apt de luptă!”
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu FOTO Facebook/ Codrin Ștefănescu

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, pregătește prima sa apariție tv după ieșirea din închisoare. Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații săi. Codrin Ștefănescu a adăugat că Dragnea este ”apt de luptă”.

”În curând va ieși la tv! Foarte curând! În seara asta ne-au dat și doctorii câteva vesti bune, deci e apt de luptă! Va continua tratamentul pentru problema de la coloană, evident, dar asta nu reprezintă un obstacol! Am vrut să vă anunț, să știți și să sperați!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Imediat după ieșirea din pușcărie a lui Dragnea, Codrin Ștefănescu a anunțat că fostul șef PSD urmează să apară într-un studio TV la care va face mai multe dezvăluiri. Anterior, Ștefănescu a lansat mai multe atacuri la adresa conducerii actuale a PSD, spunând de exemplu despre Marcel Ciolacu că afișează „slugărnicie” față de guvern.

"E puternic și curajos (n.red: Liviu Dragnea), așa cum îl știți, a promis că în câteva zile va accepta invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi după anunțul acesta!”, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Înainte de asta, fostul secretar general al PSD a lansat mai multe atacuri asupra conducerii actuale a PSD. În urmă cu două săptămâni, Codrin Ștefănescu l-a acuzat pe Marcel Ciolacu că „mimează” opoziția față de guvern și că a „executat” mai mulți social-democrați care erau loiali lui Liviu Dragnea.

„Mesaj pentru Ciolacu! Ai ieșit iar la tv și ai debitat numai minciuni și inepții! Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești! Și asta vede toatā lumea in fiecare zi! Prin felul in care mimezi opoziția, prin slugărnicia ta fațā de guvern, prin prefăcătoria ta! Prin modul in care ai alungat Patrioții și vocile tăioase din partid, ca sa-l subordonezi integral șefilor tai din pădure! Așa au dispărut Șerban Nicolae, Liviu Plesoianu, Eugen Teodorovici, Dorel Caprar, Olguța Vasilescu, Petre Daea, Cătălin Rădulescu și mulți alții! Lista neagră ce ți s-a dat cu ordin de executare! Și da! Sunt vârf de lance! Același vârf de lance care și-a aparat colegii când au fost hărțuiți de sistem, același vârf de lance care ți-a condus ție ședința de la Buzău și te-a pus președinte de organizație! Ești lipsit de scrupule și caracter, asta deja se știe in partid! Dar le mai spun un secret colegilor din PSD: ești și fricos!”, a relatat Ștefănescu pe Facebook.

Condamnare pentru un individ care a lovit un jandarm cu o doză de bere: 5.000 de euro daune morale și închisoare cu suspendare
Condamnare pentru un individ care a lovit un jandarm cu o doză de bere: 5.000 de euro daune morale și închisoare cu suspendare
Un bărbat din Butani, județul Bihor, a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la plata de daune morale în valoare de 5.000 de euro, după ce a agresat un jandarm chemat să-l calmeze...
Doi ani și jumătate de închisoare pentru sărutul forțat de la Campionatul Mondial?
Doi ani și jumătate de închisoare pentru sărutul forțat de la Campionatul Mondial?
Parchetul spaniol solicită o pedeapsă de doi ani şi jumătate de închisoare împotriva fostului preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, pentru infracţiunile de agresiune...
#Liviu Dragnea, #interviu, #inchisoare, #Codrin Stefanescu , #stiri Liviu Dragnea