Liviu Dragnea, primul ”chef” în libertate. Cu cine a petrecut fostul lider PSD VIDEO

Joi, 15 Iulie 2021, ora 18:50
13869 citiri
Liviu Dragnea, primul ”chef” în libertate. Cu cine a petrecut fostul lider PSD VIDEO
Avocata Flavia Teodosiu a publicat o fotografie cu Liviu Dragnea FOTO Facebook / Flavia Teodosiu

Fostul șef PSD Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat din închisoare joi, 15 iulie. Imediat după ce a ieșit de la Penitenchiarul Rahova, Dragnea a mers împreuna cu iubita sa, Irina Tănase acasă, acolo unde și-a petrecut primele ore de libertate alături de mai mulți foști social-democrați care i-au rămas apropiați.

Într-o fotografie publicata de avocata Flavia Teodosiu, apar Liviu Dragnea, care își ține iubite în brațe, fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu și fostul ministru de Interne Carmen Dan.

"Momentul mult asteptat! Doamne ajuta! Liviu este acasa! Fericire maxima”, scrie Teodosiu pe Facebook.

De altfel, Codrin Ștefănescu a publicat un videoclip în care apare lângă Liviu Dragnea la masă. „După mai bine de 2 ani! Alături de cei dragi!”, a scris Ștefănescu pe Facebook

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a ieșit joi, 15 iulie, din închisoare. A fost așteptat la penitenciarul Rahova de iubita sa, Irina Tănase și de mai mulți susținători.

La ieșirea din penitenciar, Liviu Dragnea a declarat:

"Unde-i Irina?

După doi ani de chin și suferință, abuzuri și umilințe. cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am intrat aici România era o țară prosperă, care avea speranță. Din păcate acum e o dictatură feroce, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol. Viitorul României este amanetat. (...) PSD nu mai e partid. PSD nu e condus în acest moment, e în buzunarul SRI”, a declarat Liviu Dragnea.

Tribunalul Giurgiu a decis joi, 15 iulie, admiterea cererii fostului președinte PSD Liviu Dragnea de eliberare condiționată din închisoare.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3,6 ani de închisoare și a executat 2,2 ani din întreaga pedeapsă.

Tribunalul Giurgiu a dezbătut joi, 15 iulie, pronunțarea privind cererea de eliberare condiţionată depusă de fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea (61 ani), fostul lider PSD, a avut o cumpănă grea, din cauza unui accident vascular suferit pe când era plecat din țară. El a vorbit pentru prima dată despre acest episod, la...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#Liviu Dragnea, #Codrin Stefanescu , #stiri Liviu Dragnea