Cine sunt baronii PSD care s-au oferit să-l sprijine politic pe Dragnea SURSE

Luni, 13 Decembrie 2021, ora 11:48 8652 citiri
Baronii PSD alături de Liviu Dragnea

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman, Ionel Arsene, președintele Cj Neamț, și Maricel Popa, președintele PSD Iași, sunt primii trei lideri social-democrați care i-au promis sprijin politic lui Liviu Dragnea, susțin surse din PSD pentru ziare.com.

Cei trei au fost locotenenții lui Liviu Dragnea între 2016 și 2019. În plus, aceștia sunt în relații reci cu președintele PSD Marcel Ciolacu, prin urmare joacă la două capete.

Gâdea și Arsene nu intenționează să demisioneze din PSD, pentru că și-ar pierde mandatele în fruntea Consiliilor Județene. Însă amândoi i-au promis lui Liviu Dragnea că-l vor ajuta să înființeze filiale pentru Alianța pentru Patrie (APP).

De altfel, Ionel Arsene este prieten foarte bun și cu Codrin Ștefănescu, mâna dreapta a lui Dragnea și persoana care se ocupă de extinderea noului partid.

Câțiva social-democrați s-au înscris deja în Alianța Pentru Patrie (APP), noul partid al lui Liviu Dragnea. Este vorba despre foștii deputați Răzvan Rotaru, Tamara Ciofu și Costică Macaleți (fost președinte al CJ Botoșani).

În mod ironic, foștii deputați au fost în ultimii ani adversari declarați ai lui Liviu Dragnea, atacându-l încă de pe vremea când acesta era în fruntea PSD, în special pe tema problemelor penale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News