Liviu Dragnea, la primul weekend in libertate. Mesaj trimis către PSD

Duminica, 18 Iulie 2021, ora 18:038295 citiri
Liviu Dragnea, la primul weekend in libertate. Mesaj trimis către PSD
Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea FOTO Hepta

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a dezvăluit că Liviu Dragnea, eliberat în urmă cu trei zile, a plecat cu copiii la Alexandria, în primul weekend de libertate. Acesta a subliniat că se întâlni cu fostul lider PSD pentru a stabili programul pentru săptămâna viitoare.

Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea este cu copiii la Alexandria, eu cu Rāducu la pescuit! Ținem legătura telefonic, mâine searā ne vedem să stabilim programul pentru săptămâna viitoare. Adicā medici, analize, spital. Vă salutām pe toți!”, a scris Codrin Ștefănescu, sâmbătă.

Fostul locotenent al lui Dragnea, singurul care i-a rămas aproape în tot acest timp a transmis și un mesaj actualilor lideri ai PSD.

”Vreau sā transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multā emoție, așteptare speranțā! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris in sensul acesta! Unii au luat și poziție publicā, bravo lor, oameni bravi pe care ii respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți cā sunteți pregătiți, cā stați cu “arma la picior”, cā electoratul vostru face presiuni sā deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși!”, a scris Ștefănescu.Liviu Dragnea a dezvăluit că nu elimină varianta de a reintra în politică. „O să tot vorbesc de acum înainte. În politică voi reintra dacă am cu cine și pentru cine”, a spus fostul lider PSD, cu câteva zile în urmă, la ieșirea din penitenciar.