Liviu Dragnea, foarte multumit de Ponta, nu si de Guvern

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 23:45
3394 citiri
Liviu Dragnea, foarte multumit de Ponta, nu si de Guvern
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a dat note colegilor si adversarilor politici.

Moderatorul Mihai Gadea, de la Antena 3, i-a lansat o provocare liderului social-democrat. El i-a propus sa isi noteze colegii, dar si rivalii politici.

Iata ce punctaje a acordat Liviu Dragnea:

Victor Ponta, pentru munca depusa ca premier: 9 plus

Guvernul, in ansamblu: 7 plus

Klaus Iohannis, pentru perioada de cand a fost ales presedinte pana in prezent: "Nu am nicio nota, n-am terminat de verificat teza inca, nu am toate informatiile. Evit sa fac asta, nu sunt consilierul lui, dar cred ca daca ar fi mai comunicativ ar fi mai bine pentru toata lumea".

Opozitia - PNL: "Din punctul de vedere al PSD, as da 10 plus, pentru ca noua ne convine, Opozitia e slaba, dar din punctul lor de vedere nu e nota de trecere".

Nota pentru partenerii de coalitie, UNPR si ALDE: "Din punct de vedere al sustinerii coalitiei, 10 plus fara ezitare".

Cade Guvernul Ponta?

PNL a depus, luni, motiunea de cenzura "Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta". Documentul a fost semnat de 180 de parlamentari.

Motiunea de cenzura a PNL va fi citita in plenul reunit al Parlamentului, miercuri, 23 septembrie, urmand ca dezbaterea si votul sa aiba loc, marti, 29 septembrie.

Motiune de cenzura impotriva lui Ponta - Udrea acuza PNL: Le-a fost lene sa o faca serios

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca, in perioada urmatoare, PNL va discuta cu toti parlamentarii care nu fac parte din Opozitie pentru sustinerea motiunii de cenzura, aratand ca incearca sa-i convinga ca "sunt in slujba cetatenilor, nu a lui Victor Ponta".

In replica, Liviu Dragnea a spus ca PSD si partenerii de guvernare il sustin 100% pe Victor Ponta in functia de premier.

Dragnea, despre motiunea de cenzura: Niciun parlamentar PSD nu e dispus sa-si riste cariera

C.P.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Dragnea nota politicieni, #Dragnea nota Ponta, #Dragnea nota Iohannis, #Dragnea nota Guvern , #PSD