Liviu Dragnea a rămas fără iubita tinerică! Ce legătură are Codrin Ștefănescu: ”În viața mea nu m-am băgat într-o chestie internă”

Luni, 06 Decembrie 2021, ora 09:53 11763 citiri
Codrin Ștefănescu, alături de Liviu Dragnea

Fostul politician Liviu Dragnea (59 de ani) s-a despărțit de iubita Irina Tănase (28 de ani), simțindu-se înșelat de partenera sa cu un fost iubit al acesteia. Apropiat al cuplului, Codrin Ștefănescu a negat orice implicare în acest scandal.

Potrivit cancan.ro, Codrin Ștefănescu a comentat zvonurile care spun că el a fost cel care i-a prezentat lui Liviu Dragnea un filmuleț compromițător cu Irina și fostul iubit.

”În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine...Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic.

Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a spus Ștefănescu pentru sursa citată.

”Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea.

Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect. Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei. Nu voi și nu noi. Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei. Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva”, a completat politicianul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News