Judecatorii amana pronuntarile in doua dosare mediatizate: Tel Drum - Petre Pitis si insula Belina - Sevil Shhaideh

Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 14:01 8235 citiri
Foto: Facebook/Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - Romania

Tribunalul Bucuresti a amanat luni pentru a sasea oara pronuntarea in cazul in care societatea Tel Drum si doi dintre directorii acesteia - Petre Pitis si Mircea Visan - au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru folosirea de documente false, avand ca rezultat obtinerea ilegala de fonduri europene in cazul achizitionarii unei statii de asfaltare.

Dosarul este in faza de Camera Preliminara, iar instanta trebuia sa se pronunte pe legalitatea obtinerii probelor si pe regularitatea rechizitoriului. Cazul este pe rolul Tribunalului Bucuresti din 27 decembrie 2017.

Instanta a amanat pronuntarea pentru 11 ianuarie.

Pe de alta parte, tribunalul a amanat tot astazi, pentru a treia oara, pronuntarea in Dosarul Belina. Si acest proces este tot in faza de Camera Preliminara.

In acest caz sunt judecate cinci persoane: fostul premier Sevil Shhaideh, la data presupuselor fapte secretar de stat in cadrul MDRAP, Ionela Stoian, fost director in acelasi minister, Adrian Ionut Gadea, fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Alexandria, si Rodica Gusa, tot asistent registrator in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Alexandria.

Dosarul este pe rolul tribunalului din 26 iunie 2018.

Instanta a amanat pronuntarea pentru 21 ianuarie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com