Invataturile lui Dragnea pentru fostii subalterni: Bucuria oamenilor sa va fie hrana sufleteasca

Joi, 21 Mai 2015, ora 16:07
4000 citiri
Invataturile lui Dragnea pentru fostii subalterni: Bucuria oamenilor sa va fie hrana sufleteasca
Foto: B1 Tv

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Liviu Dragnea si-a prezentat bilantul dupa doi ani si jumatate in functie, predandu-si astfel mandatul succesoarei sale Sevil Shhaideh.

Intr-o conferinta de presa comuna, Dragnea a salutat faptul ca nivelul de absorbtie al fondurilor europene a crescut, in perioada mandatului sau, de la un "nivel ingrijorator" de 100 de milioane de euro, la peste 2 miliarde de euro in cei doi ani si jumatate.

De asemenea, fostul ministru a vorbit si despre cele doua proiecte majore asumate in programul de guvernare al USL - regionalizarea si descentralizarea administrativa.

"Proiectul de regionalizare a fost finalizat aici, la minister. Din pacate, pentru ca nu s-a mai generat modificarea Constitutiei, acest proiect a ramas suspendat, urmand ca, vreodata, daca Constitutia va fi modificata, el sa fie aplicat.

Proiectul de descentralizare a fost aprobat de Parlament, Curtea Constitutionala l-a declarat neconstitutional", a mai spus Liviu Dragnea.

CCR: Legea descentralizarii e neconstitutionala - Se intoarce in Parlament

In continuare, acesta a avut cateva sfaturi pentru fostii sai subalterni, transmitandu-le ca ministerul nu trebuie sa fie unul "trompeta", si nu "sa tipam in fiecare zi ce facem, ci sa facem lucruri".

De asemenea, le-a spus acestora sa nu acorde atentie ce scrie presa: "Chiar daca nu veti fi laudati zilnic de presa, (...) unde mai puneti cate o caramida, unde faceti ceva, oamenii se bucura. Si asta trebuie sa fie hrana voastra spirituala".

Noul ministru al Dezvoltarii a depus juramantul cu mana pe Coran. Ce i-a spus Iohannis

Sevil Shhaideh a depus juramantul in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, miercuri dupa-amiaza, cu mana pe Constitutie si pe Coran.

Numele secretarului de stat a fost vehiculat inca de marti pentru preluarea portofoliului lasat liber dupa demisia lui Liviu Dragnea, insa a fost oficializat miercuri, cand presedintele Klaus Iohannis a si semnat decretele privind demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Ministerului Dezvoltarii Regionale si inlocuirea acestuia cu Sevil Shhaideh.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Liviu Dragnea bilant Ministerul Dezvoltarii, #Dragnea invataturi colegi, #Dragnea hrana spirituala, #Dragnea mandat Sevil Shhaideh , #ministrul Dezvoltarii Regionale