Fotografia ciudată postată de iubita lui Dragnea pe Instagram: "Nu-mi iese"

Sambata, 07 August 2021, ora 12:43 11638 citiri
Fostul lider al PSD a ieșit pe 15 iulie din Penitenciarul Rahova FOTO Instagram/ Irina Tanase

Irina Tănase, iubita fostului președinte al PSD Liviu Dragnea, recent eliberat din penitenciarul Rahova, este activă în mediul online și postează fotografii în care apare alături de partenerul său.

O astfel de poză a fost postată de Irina Tănase și vineri, 6 august, într-un story pe Instagram. Cei doi și-au făcut un selfie, iar Irina a împărtășit fotografia și cu urmăritorii săi, alături de mesajul:

„Am încercat să fac o poză mai instagramabilă, dar nu-mi iese”.

În poză se observă că cei doi erau în mașină și zâmbesc. De asemenea, fostul lider al social-democraților pare să fie la volan.

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis, pe 15 iulie, cererea acestuia de eliberare condiționată.

Fostul liber PSD se poate bucura acum de libertate, însă nu și de funcții publice până în 2024.

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit o serie de interdicții pentru Liviu Dragnea. Astfel, până la data de 15 iulie 2024, adică în următorii 3 ani, Liviu Dragnea are interzise drepturile:

de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice

de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat

de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit în dosar – preşedinte CJ Teleorman, preşedinte PSD Teleorman.

Liviu Dragnea mai este vizat de anchetă în două dosare. Unul este "Vizita la Trump", în care a fost trimis în judecată de DNA din mai 2021, pentru trafic de influenţă şi folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Cel de-al doilea este "Tel Drum", dosar care se află în cercetarea DNA din 2016, nefiind trimis în judecată. DNA l-a inculpat pe Liviu Dragnea pentru constituire de grup infracțional

organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau

pentru altul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza TheDeath
TheDeath
rank 5
Poza Constant
Constant
rank 5
Lui Irinuca "nu-i iese". Este normal. Inca n-a intrat.