Fostul vicepremier Vasile Dancu, audiat ca martor in dosarul Belina: Nu am observat ca domnul Dragnea sa plateasca taxa pentru a pescui

Marti, 28 Iulie 2020, ora 15:24 11593 citiri
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Fostul vicepremier al Romaniei, Vasile Dancu, a dat marti, 28 iulie, o scurta declaratie de martor in dosarul Belina, caz in care este judecat fostul vicepremier Sevil Shhaideh. Procesul a fost suspendat in perioada starii de urgenta, pentru prevenirea si limitarea imbolnavirilor cu noul coronavirus.

La audierea fostului vicepremier au asistat si inculpatii VIP din acest caz: Sevil Shhaideh, Adrian Gadea, fostul presedinte al CJ Teleorman, si Ionela Stoian, fost director in cadrul

"De doua ori am fost audiat la DNA in aceat caz. Era vorba de un pescuit facut cu numitul Liviu Dragnea intr- o zona despre care am aflat ulterior ca se numeste insula Belina. Nu era un eveniment remarcabil pentru mine sa-mi ramana in memorie. Prin 2012- 2013 m- a invitat sa mergem impreuna la pescuit," declara Vasile Dancu.

"Nu am observat ca dl. Dragnea sa plateasca taxa pentru a pescui. Era un gratar si o incapere in care se afla un frigider. Am stat cateva ore, pana spre seara," precizeaza acesta.

Vasile Dancu s-a aratat nedumerit de audierea sa in acest caz: "Eu respect foarte mult justitia. Am fost citat la un fost domiciliu si nu inteleg legatura intre transferul unui teren si faptul ca am fost la pescuit. Dar daca ajuta la justitie, eu mi am facut datoria de cetatean."

Procesul in acest caz va continua pe 22 septembrie cu noi audieri de martori.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News