E oficial: Sevil Shhaideh va fi viitorul ministru al Dezvoltarii

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 10:25
6858 citiri
E oficial: Sevil Shhaideh va fi viitorul ministru al Dezvoltarii
Foto: Digi24

Sevil Shhaideh, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si fina lui Liviu Dragnea, va prelua fotoliul de ministru lasat liber prin demisia acestuia ca urmare a condamnarii la un an de inchisoare cu suspendare.

Pe lista cu posibili viitori ministri vehiculata in mass-media mai aparea si numele Rovanei Plumb, actualul ministru al Mediului. Pana la urma, a fost preferata Sevil Shhaideh.

Informatia a fost confirmata de ministrul Telecomunicatiilor, Sorin Grindeanu, lider al PSD Timis.

"Sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost amanata deoarece la ora 16.30 va depune juramantul noul ministru al Dezvoltarii, este vorba de doamna secretar de stat Sevil Shhaideh. Nu ne-au anuntat deocamdata data la care a fost reprogramata sedinta", a declarat Grindeanu pentru Mediafax.

Numele viitorului ministru al Dezvoltarii a fost subiect de discutie, marti, intre premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis. Premierul a anuntat pe Twitter ca s-a ajuns la un acord si miercuri vom avea un nou ministru, fara a da insa numele acestuia.

Ponta a discutat cu Iohannis: Maine vom avea numit noul ministru al Dezvoltarii - Iata cine ar putea fi

Pe site-ul Administratiei Prezidentiale nu exista nici o informatie despre acest subiect si nici ora la care Sevil Shhaideh va depune juramantul. Insa miercuri dimineata au aparut informatii in presa conform carora sedinta Comitetului Executiv al PSD programata pentru astazi a fost amanata prin intermediul urmatorului sms trimis de secretarul general, Andrei Dolineatchi:

"Intrucat maine la ora 16:00 noul ministru va depune juramantul, sedinta este amanata. Vom reveni cu amanunte privind data de desfasurare".

Dragnea se da jos greu din varful PSD: Sedinta in care urma sa isi depuna mandatul, amanata din nou (Video)

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Sevil Shhaideh ministrul Dezvoltarii , #ministrul Dezvoltarii Regionale
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"E oficial: Sevil Shhaideh va fi viitorul ministru al Dezvoltarii"
Poza Strainul
Strainul
rank 3