Dupa Dragnea, inca o persoana condamnata in dosarul Angajarilor fictive cere anularea verdictului, in baza deciziei CCR

Luni, 21 Octombrie 2019, ora 14:223189 citiri
Dupa Dragnea, inca o persoana condamnata in dosarul Angajarilor fictive cere anularea verdictului, in baza deciziei CCR
Foto: captura video Facebook/Liviu Dragnea

Fostul director executiv adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman Olguta Sefu, condamnata si ea alaturi de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, recurge la contestatie in anulare pentru a scapa de pedeapsa.

Olguta Sefu, fost director executiv adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual in acest dosar.

Demersul ei la instanta suprema a fost declarat luni.

Citeste despre cazul Olgutei Sefu in articolul - Scapa Liviu Dragnea de condamnare? Un avocat anunta prima contestatie in anulare in dosarul Angajarilor fictive

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus contestatie in anulare pentru a scapa de condamnarea in dosarul Angajarilor fictive din Teleorman in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Conform site-ului ICCJ, contestatia in anulare a fost declarata vineri.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv in 27 mai, de magistratii ICCJ, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Iata procesul liderului PSD - Dragnea contesta condamnarea la inchisoare primita in dosarul Angajarilor fictive. Care e baza legala

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News