Dragnea tine la sertar, pana dupa referendum, numele ministrilor care il nemultumesc

Luni, 24 Septembrie 2018, ora 17:20 2737 citiri
Foto: Hepta.ro

Sunt mai multi ministri care nu il multumesc pe Liviu Dragnea, dar situatia lor va fi transanta abia dupa referendum. Nu stim insa daca singurul criteriu de evaluare va fi cel anuntat de seful PSD dupa CEx: abilitatile de comunicare.

Intrebat luni de jurnalisti, dupa sedinta BPN, daca este nemultumit de ministri, Dragnea a spus ca da.

"Discutam dupa referendum. Da, sunt nemultumit. Nu dau nume", a raspuns Liviu Dragnea.

Liderul PSD a anuntat inca de vineri seara, dupa sedinta CEx, ca se va discuta despre remanierea guvernamentala intr-o sedinta a CEx ce va fi convocata dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la inceputul lunii octombrie. Dragnea a spus ca va cere ca una dintre calitatile pe care trebuie sa le aiba un ministru sa fie buna comunicare, argumentand ca un ministru care se teme de presa nu are ce cauta in Executiv.

"In ceea ce priveste remanierea, colegii au spus sa discutam dupa referendum. Oricum, o evaluare este in desfasurare, apoi vom avea CEx in care vom hotari cine va mai ramane in Guvern si cine nu. Ceea ce este foarte important, si o sa cer imperativ la acel CEx, este ca una dintre calitatile obligatorii pe care trebuie sa le aiba membrii Guvernului este buna comunicare. Nu este un moft, ci este o obligatie.

"Ministrii care se tem de presa, care le e frica sa mearga la emisiuni, nu trebuie sa fie in Cabinet. Nu mai vreau sa fiu purtatorul de cuvant al ministerelor. Sa comunice ministrii", a spus atunci Dragnea.

Conducerea PSD a decis, luni, si infiintarea in partid a unui grup de urmarire a indeplinirii programului de guvernare, Marian Oprisan, Nicolae Badalau, Codrin Stefanescu, Doina Pana aflandu-se printre membrii acestuia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News