Dragnea spune cand va avea loc remanierea: Sunt ministri carora le e frica de presa. M-am saturat sa fiu purtatorul lor de cuvant

Vineri, 21 Septembrie 2018, ora 22:10 3476 citiri
Foto: Captura Digi24

Liderii social democrati se vor intalni, dupa referendumul pentru familie, intr-un nou Comitet Executiv in care se va discuta remanierea guvernamentala, a anuntat vineri seara liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Dupa referendum vom discuta si despre remaniere. I-am consultat pe colegii mei cand este bine sa fie facuta si aproape in unanimitate au spus ca dupa referendum. Dna premier incepuse o evaluare, dupa referendum vom avea un CEx care va hotari cine va mai ramane in Guvern si cine nu", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre principalii sai contestatari, va fi remaniat, Dragnea a spus ca "imi voi spune opinia atunci"

Liderul PSD a subliniat ca va cere ca principala calitate pe care trebuie sa o aiba membrii Guvernului sa fie "buna comunicare", precizand ca in momentul de fata sunt ministri carora le este frica de presa.

"O sa cer imperativ, ca una dintre calitatile obligatorii pe care trebuie sa le aiba membrii Guvernului sa fie buna comunicare. Sunt ministri care se ascund, carora le este frica de presa, sa mearga la emisiuni. Ei nu au ce sa caute in Guvern. Nu mai vreau sa fiu purtatorul lor de cuvant.

Fiercare ministru trebuie sa comunice deciziile pe care le ia, daca iau decizii proaste sa si le asume", a completat Liviu Dragnea.

In urma cu doua saptamani, Dragnea spuneaca, pana cel tarziu la inceputul lunii octombrie, va fi facuta o remaniere a Guvernului.

"Doamna prim-ministru, asa cum am vorbit cu dumneaei, am vorbit si cu domnul Tariceanu, trebuie sa prezinte o proprie evaluare a ministrilor, iar noi in PSD, intr-un termen rezonabil, nu foarte lung, trebuie sa avem o discutie despre fiecare ministru in parte. Eu cred ca pana la sfarsitul acestei luni, ma rog, inceputul lunii octombrie, eventual, acest lucru trebuie sa se incheie cu o remaniere", a afirmat Dragnea.

El a refuzat sa faca publice numele ministrilor care il nemultumesc, insa a precizat ca este multumit de premier.

Partidul Social Democrat s-a reunit vineri intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv National, in contextul in care mai multe voci din partid l-au contestat pe Liviu Dragnea.

Iata cum s-a desfasurat sedinta CEx

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News