Dragnea spune ca e multumit de Tudorel Toader: Eu il rog si el asculta. Tot timpul asculta cand ii zic eu

Sambata, 06 Octombrie 2018, ora 12:57 6674 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit, dupa ce a votat la referendumul pentru "familia traditionala", si despre planurile pe care le mai are pentru Justitie. Dragnea a spus ca a transmis sarcini atat ministrului Tudorel Toader, cat si membrilor comisiei juridice sa gaseasca solutii pentru a anula efectele Ordonantei 6, care reglementeaza punerea in executare a mandatelor de supraveghere in procese penale.

"I-am rugat si pe ministrul Toader si pe cei din Comisie (comisia juridica, n.red.) sa se gandeasca care ar fi calea de urmat", a spus Dragnea.

La remarca jurnalistilor ca in ultimul timp a avut foarte multe "rugaminti" catre Toader si ca nu toate au fost rezolvate de ministru, Dragnea a spus ca nu e asa, incercand sa sublinieze o relatie de subordonare intre ei.

"Foarte bine (ma inteleg cu Tudorel Toader, n.red.), eu il rog si el asculta", a spus Dragnea.

Jurnalistii l-au intrebat si ce face cand totusi nu-l asculta: "Dar tot timpul asculta cand ii zic eu", a replicat seful PSD.

Despre remanierea pe care o anuntasera dupa referendum, Dragnea a spus ca va avea loc in cel mult doua saptamani. "Doamna premier spune ca evaluarile ministrilor sunt spre final".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News