Dragnea spune bancuri despre el si vrea sa foloseasca din nou sistemul de vot de la referendum

Duminica, 30 Martie 2014, ora 13:42 3738 citiri
Foto: Pro TV

Liviu Dragnea a anuntat, duminica, ca intentioneaza ca la alegerile europarlamentare sa foloseasca sistemului informatic utilizat la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu si pentru care a avut probleme.

"Bineinteles. Acel sistem a fost folosit si la alegerile locale, pentru acelea a fost conceput. A fost folosit si la parlamentare. Nu am avut nicio problema, pentru ca nu a candidat Basescu (Traian Basescu - n.red.).

Numai la referendum am avut o problema, se pare. Sigur ca va fi folosit. Acesta este un sistem de transmitere a prezentei la vot si de transmitere rapida a rezultatului final dupa ce se incheie votarea. Este folosit oriunde in lume si il folosesc si celelalte partide", a declarat Dragnea la Pro TV.

Acesta a preciazat ca respectivul sistem a fost prima data folosit de PD si ca apoi toata lumea a apelat la ajutorul sau.

Stenograme referendum Dragnea: Organizati-va sa mi-i aduceti pe toti la vot! Ii legati, ii luati in brate

"Prima data l-a folosit PD-ul, dar acolo a fost in regula, era sub obladuirea unei institutii serioase din statul roman. Dar sistemul de transmitere de informatii toata lumea il foloseste. Unii dau telefon, altii prin porumbei calatori, altii prin e-mail. Dar faptul ca tu ai dreptul sa stii prezenta la vot nu este interzis de nicio lege", a adaugat acesta.

Vicepremierul s-a amuzat si pe baza unei glume aparute dupa "dosarul referendumul".

"Eu am auzit ca, de fapt, a aparut o solicitare ca din alea doua milioane de voturi care le-am furat la referendum, daca pot sa le dau si lor un milion. Si am spus ca nu, mai ne trebuie si noua aici. Acum nu stiu daca mi-ar fi solicitat ajutorul, nici daca m-ar fi lasat premierul Victor Ponta sa-i ajut", a spus amuzat Liviu Dragnea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com