Dragnea s-a taiat singur cu flexul si a fost operat in inchisoare

Vineri, 28 Februarie 2020, ora 14:2523384 citiri
Dragnea s-a taiat singur cu flexul si a fost operat in inchisoare
Foto: Marian Ilie/Mediafax/Arhiva Hepta.ro

Liviu Dragnea a suferit un accident in atelierul de mecanica de la Penitenciarul Rahova.

Informatia a fost confirmata de avocata Flavia Teodosiu, intr-o interventie telefonica pentru Antena3.

Aceasta a relatat ca fostul lider PSD lucra la usa unei dube de transport detinuti cand i-a scapat flexul si si-a facut singur o taietura adanca la o mana. A fost rapid preluat de personal medical si dus la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a suferit o interventie chirurgicala, adica i s-a cusut rana de la mana.

Acum Dragnea este in afara oricarui pericol.

"Starea lui acum este stabila, dar a fost un accident destul de urat, in sensul in care dansul repara o usa de la o duba de transport detinuti si, din pacate, a sarit flexul cu care taia la usa respectiva, a sarit si i-a taiat mana destul de grav. O taietura adanca din cate am inteles, a fost nevoie de interventie urgenta chirurgicala, a fost cusut, i s-a facut antitetanos, i s-a facut antibiotic, nu stiu sa va spun detalii in plus.

Deocamdata, pare ca ar fi stabila. Interventia a fost facuta, din cate am inteles, in spitalul penitenciarului. Este catalogat accident de munca", a spus Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea se afla dupa gratii din mai 2019, cand a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia de Protectia Copilului Teleorman. Ulterior, el a facut mai multe incercari de a obtine eliberare, folosind diverse stratageme juridice, insa fara succes.