Dragnea raspunde acuzatiilor lui Sturzu: Asa sunt oamenii, cand pierd cate o alegere se enerveaza

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 14:08 4472 citiri
Foto: Captura Digi24

"Despre Sturzu, numai de bine!", a afirmat impaciuitor presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre liderul Tineretului Social Democrat (TSD).

Mihai Sturzu nu a fost lasat sa intre in sediul PSD: Revoltator! A inceput modernizarea partidului

Dupa ce Mihai Sturzu a declarat ca nu a fost lasat, luni dimineata, sa intre in sediul PSD, unde avea loc sedinta BPN, Liviu Dragnea a spus "Asa sunt oamenii, cand mai pierd cate o alegere se mai enerveaza, la nervi mai spun unele lucruri".

Dragnea, la prima sedinta dupa Congres: De astazi ne apucam de treaba! Ce tema le-a dat (Video)

Mihai Sturzu, care a candidat pentru una dintre functiile de vicepresedinte ale PSD, pierzand insa alegerile, sugerase duminica faptul ca votul nu a fost tocmai unul democratic, pentru ca membrii PSD ar fi primit niste biletele in care li s-ar fi indicat pe cine sa aleaga. Mai mult, acesta a si postat pe Facebook "dovada".

S-a votat pe "biletele" cu indicatii la Congresul PSD? Sturzu publica fotografii incriminatoare

Legat de declaratiile sale, Dragnea a spus luni ca si-a sfatuit colegii ca in toate aparitiile publice "sa aiba simtul masurii si proprietatea vorbelor". Acesta sustine ca niciun membru PSD nu are restrictia de a merge invitat intr-o emisiune televizata, "ba dimpotriva". "Asa ceva e o prostie!", a afirmat el.

"I-am incurajat sa mearga toti sa comunice pe toate canalele", a spus el, completand insa ca orice cuvant de-al lor va fi "foarte atent analizat", mai ales de catre membrii partidului.

Duminica, Liviu Dragnea a fost validat presedinte al social democratilor in cadrul Congresului PSD. El fusese deja ales in aceasta functie in 11 octombrie.

PSD are o noua conducere: Dragnea - presedinte, Zgonea - presedinte executiv. Cine sunt cei 14 vicepresedinti

Cat despre cei 14 vicepresedinti (10 barbati si 4 femei), acestia sunt: Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, Georgian Pop, Ioan Vulpescu, Nicolae Bancioiu, Mihai Tudose, Viorel Stefan, Gheorghe Simon, Petru Gabriel Vlase, Mihai Chirica, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu si Doina Pana.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News