Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragnea nu se lasa de Facebook: Le multumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare dupa cum a putut

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 17:00
3636 citiri
Dragnea nu se lasa de Facebook: Le multumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare dupa cum a putut
Foto: Arhiva/Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca informatiile privind legea defaimarii sunt false si au fost puse in circulatie de partidele de dreapta si chiar de canale media.

Potrivit acestuia, o parte din mass-media a ignorat realitatea si a intrat in logica de campanie electorala.

Fotografia zilei: Protest inedit fata de legea defaimarii - "Nu ne bagati pumnul in gura"

"Legea privind sustinerea tolerantei a starnit un val de injurii la adresa mea. Timp de cateva zile, vocea ratiunii s-a facut auzita cu mare greutate.

Nu-i treaba mea sa cercetez cat a fost incitare, diversiune, manipulare si cat reactie sincera. S-o faca altii. Ma incearca insa o tristete vazand ca nimeni nu a avut rabdarea sa citeasca noile modificari ale legii, si aproape toti cei care m-au insultat au facut-o preluand, ca un ecou, informatii false cu privire la libertatea de exprimare.

Legea lui Dragnea: PSD a descoperit o "eroare materiala". PNL acuza un tertip

Aceste informatii false au fost puse in circulatie de partidele de dreapta si, spre surprinderea mea, chiar de canale media care au ignorat pur si simplu realitatea si au intrat in logica de campanie electorala", scrie pe Facebook Liviu Dragnea.

Legea "defaimarii": Cum raspunde Dragnea acuzatiilor de comunism si de ce a sters mii de mesaje de pe Facebook

Referindu-se la nenumaratele discutii iscate pe marginea acestui proiect legislativ, initiatorul acestuia continua pe aceeasi retea de socializare:

"Sper ca vom sti sa invatam ceva din lucrurile neplacute care s-au intamplat. Una dintre lectii este ca prejudecatile politice, cum este aceea ca Liviu Dragnea sau PSD sunt aparatorii comunismului, conduc inevitabil la rastalmaciri si la greseli dureroase, afectandu-i in final pe cetateni. O alta lectie este datoria elementara de a ne informa inainte sa aruncam cu piatra".

"Le multumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare dupa cum a putut, in legatura cu aceasta lege. E dovada ca libertatatea si demnitatea preocupa societatea romaneasca intr-o masura sanatoasa. Societatea isi masoara, din cand in cand, limitele de expresie si de toleranta. Iar aceasta lege ne ajuta, la urma urmei, sa devenim mai toleranti", a incheiat Dragnea postarea pe Facebook.

Legea "defaimarii" a trecut saptamana aceasta prin comisia juridica a Camerei Deputatilor, insa, din cauza scandalului public declansat, legea a fost scoasa de pe ordinea de zi, urmand sa fie votata de plenul Camerei la o data ulterioara.

Pentru ca a sprijinit aceasta legea, Liviu Dragnea a primit mii de mesaje "defaimatoare" pe pagina sa de Facebook si a fost taxat foarte dur in mediul online in general.

A.S.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Liviu Dragnea legea defaimarii, #Dragnea legea tolerantei acuze, #Dragnea lege informatii false partide dreapta, #Dragnea legea defaimarii acuze presa , #presedinte PSD
Comentarii