Dragnea, nemultumit de liberala Campeanu: O sa avem o discutie colegiala

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 08:122161 citiri
Dragnea, nemultumit de liberala Campeanu: O sa avem o discutie colegiala
Foto: Arhiva

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a aratat nemultumit de faptul ca Mariana Campeanu, ministrul Muncii, a lipsit de la comisia mixta PSD-PNL prvind descentralizarea.

Dragnea a precizat si ca va avea o discutie "colegiala" cu aceasta, miercuri, in Guvern, transmite Mediafax.

"Am discutat cu doi reprezentanti de la ministerul Muncii, de la Agentia Nationala de Prestatii Sociale si Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca, care au sutinut ca nu se poate descentraliza nimic de la aceste doua structuri. Nu am dus discutia pana la capat, nefiind doamna ministru, si nu am inteles daca aveau mandat. (...) Noi am vrut sa avem o discutie cu decidentul politic, care este ministrul", a declarat vicepremierul.

Acesta a mai spus si ca reprezentantii Ministerului Muncii prezenti marti la Comisia privind descentralizarea, aflati la conducerea ANPS si ANOFM nu doresc descentralizarea acestor structuri. In ceea ce-l priveste, Dragnea a preferat sa se abtina de la a formula un punct de vedere pe tema descentralizarii.

"O sa am maine (miercuri - n.red.) o discutie din nou cu doamna ministru Campeanu la Guvern, pentru ca nu e firesc ca toata aceasta comisie mixta sa stea o ora sa discute cu doi reprezentanti neputand duce o discutie pana la capat. Maine voi avea eu o discutie colegiala cu doamna ministru, iar saptamana viitoare, obligatoriu, sa speram ca doamna ministru va fi in tara si vom purta o discutie politica cu cineva care sa aiba decia in buzunar", a adaugat vicepremierul.