Dragnea: N-am nicio problema cu Justitia. Ce spune de relatia cu Ponta

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 12:19
4650 citiri
Dragnea: N-am nicio problema cu Justitia. Ce spune de relatia cu Ponta
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Baia Mare, intr-o conferinta de presa, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, pe care l-a asigurat de tot sprijinul partidului.

"Eu n-am nicio problema cu Justitia (...), nu stiu daca e un atu sau o vulnerabilitate (...), doar ca partidul era intr-o situatie in care mi s-a cerut sa intervin si nu am putut sa nu fac lucrul acesta, pentru ca as fi trait toata viata cu un regret ca, atunci cand mi s-a cerut sa intervin si sa pot sa ajut, n-as fi facut-o de teama sau din lasitate (...) Mi-am asumat aceste riscuri.

Dragnea: O sa am o atitudine foarte interesanta fata de Justitie

E foarte greu sa spuna cineva daca procesul meu e un atu sau o vulnerabilitate, chiar e greu de spus (...), totusi este vorba despre o condamnare pentru ca am indemnat lumea sa vina la vot, dar nu vreau sa comentez decizia instantei; numai ca ea a tulburat foarte mult oamenii din partid si din afara partidului.

Dragnea i-a cerut lui Ponta sa prezinte rectificarea bugetara in PSD, inainte de a fi aprobata in Guvern

Pana la urma ce e important este ca putem reconstrui acest partid, putem reaseza acest partid. Il sustin in continuare pe Victor Ponta, l-am asigurat de tot sprijinul partidului si sper ca acum sa se poata ocupa mai bine de Guvern neavand si problemele partidului in minte. Cred ca era foarte greu sa tina aceste doua lucruri si speram ca incepand cu luna septembrie, si in Parlament lucrurile vor fi mult mai clare, mai asezate", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea, nou atac la Ponta: Partidul nu a avut o voce puternica, PSD canta fals

De asemenea, liderul PSD a mai precizat ca a purtat in seara zilei de vineri o discutie cu primarii social-democrati din Maramures si i-a asigurat ca finantarea proiectelor de dezvoltare isi urmeaza parcursul stabilit.

PNL acuza: Dragnea aduce comportamentul lui Nastase in PSD - rechini care simt miros de sange

"Am avut o discutie aseara si cu primarii PSD din Maramures, au avut intrebari despre continuarea proiectelor de dezvoltare si i-am asigurat ca rectificarea va avea fonduri suficiente pentru ca proiectele de dezvoltarea sa continue.

Am avut o discutie politica cu colegii nostri si mi-au spus ca, in organizatia din Maramures, rezultatul din Comitetul Executiv National a fost foarte bine primit si a crescut foarte mult increderea ca PSD va fi repus in functiune si va incepe sa functioneze asa cum este obisnuit", a declarat Liviu Dragnea.

El a salutat realegerea lui Gabriel Zetea in functia de presedinte al filialei PSD Maramures.

"Reconfirmarea lui Gabriel Zetea in functia de presedinte al PSD Maramures inseamna ca organizatia va fi stabila. O organizatie care a crescut, a crescut foarte sanatos, relatiile interne din organizatie sunt foarte bune si asta e o prima conditie ca o organizatie politica sa fie performanta. Zetea e un om tanar, un om foarte intelept si un om care strange in jurul lui, iar pentru noi asta e important.

O sa discutam spre sfarsitul verii despre inceperea pregatirilor pentru alegerile locale si nu numai, stabilirea candidatilor dupa ce si noi vom stabili la Bucuresti ce fel de aliante facem, daca facem si cu cine facem, sa vedem care vor fi conditiile. Pentru mine personal realegerea lui Gabriel Zetea reprezinta o mare bucurie pentru ca suntem foarte buni prieteni", a spus Liviu Dragnea.

Presedintele interimar al PSD a fost insotit la conferinta de presa de presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, prim-vicepresedintele PSD, Gheorghe Simon, deputatul Florin Tataru si secretarul executiv al PSD Maramures, Dragos Titea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Dragnea probleme Justitie, #Dragnea Ponta PSD , #PSD