Dragnea lamureste lucrurile: Cand ar putea intra PP-DD la guvernare

Joi, 05 Iunie 2014, ora 08:00
2137 citiri
Dragnea lamureste lucrurile: Cand ar putea intra PP-DD la guvernare

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca decizia intrarii PP-DD la guvernare va fi luata abia dupa o discutie cu reprezentantii partidului respectiv, dar si in urma unei decizii a Biroului Permanent National al PSD.

"Daca din discutiile pe care le voi purta cu PP-DD zilele urmatoare va reiesi ca lucru bun sa intre la guvernare, vom discuta in Biroul Permanent National al PSD si vom lua o decizie.

Cert este ca in teritoriu am inceput deja sa incercam sa realizam majoritati cu cei de la PP-DD pentru ca, din pacate, netinand cont de vointa cetatenilor din 2012, exprimata in alegerile locale, cand s-a votat cu lista USL, cei de la PNL, pe posturile obtinute pe baza acelei aliante, vor sa schimbe majoritatile politice in conditiile in care atunci cetatenii nu au votat PDL",a spus Liviu Dragnea, informeaza Mediafax.

Acesta a precizat ca este posibil ca partidul lui Dan Diaconescu sa primeasca si portofolii in Executiv.

Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra in Guvern. Ponta: E posibil sa dam PP-DD un minister

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca Partidul Poporului Dan Diaconescu ar putea primi un minister in cadrul Guvernului. Acesta a adaugat ca exista o colaborare la nivel local cu acest partid in toate judetele in care se pot forma majoritati.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a adaugat, miercuri seara, ca joi sau vineri vor analiza majoritatile politice locale. In privinta acestora, Dragnea a precizat ca nu este ceva care sa ii sperie, dar ca este dezamagitor pentru reprezentantii partidului.

"Majoritatea parlamentara este solida, este stabila, dar incercam, in plan local sa pastram niste majoritati pentru a nu tulbura dezvoltarea comunitatilor respective, iar in plan national sa se constituie o alianta asumata anti-Basescu", a mentionat Liviu Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Dragnea intrare PPDD guvernare, #PPDD intrare guvernare, #partid Dan Diaconescu guvernare , #PSD

LIVE ÎN 00:12:37

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 12 de minute

Notifică-mă